You need to
registerDear user!
After login please check the correcting filling of address e-mail in personal office.
Start with Ы
Genre:Сельское хозяйство (farming)
Search result:
1-4 of 4
book
ДІЛМҰХАМЕДОВ, МАННАП
Ыбырай Жақаев мектебі / Ділмұхамедов, Маннап ... – Алматы : Қайнар, 1965. - 91 б., портр.; . . – 7 500 дана – көрсетілмеген : 20 тг.
UDC:
633.18(574)
Shelf code:
Г 2009/2042
Subject headings
Annotation
Кітапшада күріш өсірудің майталманы, қарт диқаншы Ыбырай Жақаевтың өмірі мен ерен еңбегі, білімі мен мол тәжірибесі туралы баяндалады
Keywords
күріш өсіруші, күріш өсіру, күрішші мектебі, еңбек мектебі, Жақаевшылар
1/1 Free
periodical press (Magazines)
МӘДӘЛІ ЕРАЛЫ
Мәдәлі, Е. Ыбырай Жақаев қайраткер әрі ұстаз [Мәтін] / Е. Мәдәлі // Ақиқат. - 2011. - № 9. - 97-100 б. ISSN 1019-5300.
UDC:
631/635
Subject headings
Annotation
Екі мәрте Социалистік Еңбек Ері, күріш өсіруші Ыбырай Жақаев жайында берілген
Keywords
дала академигі, еңбек адамы, диқаншылық қызметі, күріш өсірушілер, атақты диқаншы, Социалистік Еңбек Ері, егін шаруашылығы, Жақаевтың шәкірттері, күріш өсірудің әдістері, ауыл шаруашылығы, егіншілік
Kazakhstan
0/0 Free
periodical press (Magazines)
ЕРЖАНОВА М. Е.
Ержанова, М. Е. Ылғалдылықтың автоматты реттеу жүйесінің математикалық моделі [Мәтін] / М. Е. Ержанова, Д. О. Қожахметова , Р. Н. Назаров // Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университетінің хабаршысы. - 2015. - № 2 (70). - 63-66 б. - Библиогр.: 66 б. ISSN 1607-2774.
UDC:
664.6
Subject headings
Annotation
Мақалада қамырды дайындау үрдісін автоматтандыру қарастырылған
Keywords
қамыр өнімдері, қамырды дайындау , азық-түлік өндірісі, температура, кондитерлік өнімдер, қамыр ылғалдылығы, құрылымдық сұлбасы
Kazakhstan
0/0 Free
periodical press (Magazines)
ЖАКУПОВА Г. Н.
Жакупова , Г. Н. Ырғай жидегін нан өнімдеріне қосу арқылы тағамдық құндылығын арттыру [Мәтін] / Г. Н. Жакупова , А. А. Стамкулова // С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетінің ғылым жаршысы. - 2012. - № 1 (72). - 42-47 б. - Библиогр.: 47 б. ISSN 2079-939Х.
UDC:
664.8/.9
Subject headings
Annotation
Мақалада нан өнімдерінің биологиялық және тағамдық құндылығын табиғи хош иіс құраушы компоненттер қосу арқылы арттыру тәсілдері қарастырылған
Keywords
ырғай жемісі, хош иіс құраушы , дәстүрлі емес өнімдер , тағамдық құндылығы , нан ашытқысы
Kazakhstan
0/0 Free
book
1/1 Free
periodical press (Magazines)
0/0 Free
ЕРЖАНОВА М. Е.
ЫЛҒАЛДЫЛЫҚТЫҢ АВТОМАТТЫ РЕТТЕУ ЖҮЙЕСІНІҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ
periodical press (Magazines)
0/0 Free
ЖАКУПОВА Г. Н.
ЫРҒАЙ ЖИДЕГІН НАН ӨНІМДЕРІНЕ ҚОСУ АРҚЫЛЫ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН АРТТЫРУ
periodical press (Magazines)
0/0 Free