Electronic catalog
Start with V
Genre:Прикладные науки. Общие вопросы. Техника (technics_IT)
theme:Прикладные науки. Медицина. Технология
Search result:
1-5 of 5
You need to
registerDear user!
After login please check the correcting filling of address e-mail in personal office.
Start with V
Genre:Прикладные науки. Общие вопросы. Техника (technics_IT)
theme:Прикладные науки. Медицина. Технология
Search result:
1-5 of 5
book
ЧЕРЕДНИЧЕНКО, ВЛАДИМИР СЕМЕНОВИЧ
Вакуумные плазменные электропечи : [монография] / Чередниченко, Владимир Семенович Юдин, Борис Иванович ... – Новосибирск : Изд-во НГТУ, 2010. - 586 с., [20] л. ил., ил.;– (Монографии НГТУ. : осн. в 2004 г./ редкол.: Н. В. Пустовой (председатель)[и др.] . – Библиогр.: с. 559-581 . – 3 000 экз. – 978-5-7782-1558-0 (в пер.) : 5 659 тг. 36 тн.
UDC:
621.365.2-982
Shelf code:
Л 2013/42339
Subject headings
Annotation
Приведены результаты экспериментальных и теоретических исследований, расчеты, опыт конструирования и эксплуатации вакуумных плазменных электропечей, предназначенных для переплава и восстановления металлов, сфероидизации и получения чешуйчатых порошков, высокоионизированных потоков плазмы и паров различных веществ
Keywords
вакуумные плазменные электропечи, плазменная технология, физика плазменных процессов, электротермическая техника
1/1 Free
book
Vegetable and Fruit Carving [Text] / ; Edited by N. Hongwiwat. – 8th ed. .. – Bangkok : Sangdad Publishing, 2011. - 191 p., ill.; . . – [n. c.] – 978-974-7162-60-8 : 40 tg.
UDC:
641.5(=582.3)
Shelf code:
У 2016/1115
Subject headings
Annotation
This book will help you to master the art of Thai vegetable and fruit carving, through color photographs illustrating step-by-step guidance
Keywords
thai dishes, fruit carving, vegetable carving, cookbooks
1/1 Free
book
РАДОВСКИЙ БОРИС САМОЙЛОВИЧ
Вязкоупругие характеристики битума и их оценка по стандартным показателям = Visco-elastic properties of asphalts based on penetration and softening point [Текст] / Б. С. Радовский Б. Б. Телтаев ... – Алматы : Білім, 2013. - 150 с., ил.; . – Библиогр. в конце гл. . – 500 экз. – 978-9965-09-799-7 (в пер.) : 40 тг.
UDC:
625.856
Shelf code:
Л 2017/2526
Subject headings
Annotation
Рассматриваются известные и предлагаются новые зависимости, описывающие связь между различными вязкоупругими характеристиками дорожных битумов, определяемыми при разных режимах испытания: при постоянном напряжении, постоянной деформации или при циклической нагрузке
Keywords
битум, дорожные покрытия, дорожные битумы
Kazakhstan
1/1 Free
brochure
NIRAN DAMRONGSAK
Vegetable and Fruit Carving [Text] : Learn to carve step by step / D. Niran ... – Bangkok : Soi Rama, 2011. - 27 p., ill.;+ 3 VCDs .– (Career choise. . . – [n. c.] – 974-94699-1-7 : 30 tg.
UDC:
642.6
Subject headings
Annotation
Carving is one precious heritage in Thai traditional arts
Keywords
Thai traditional arts, serving dishes, table setting, carving vegetables, carving fruit
1/1 Free
Electronic dissertation
PARITOVA ASSEL ERZHANOVNA
Veterinary-sanitary evaluation of the guality fish while using non-traditional feed additives "Tseofish" = Ветеринарно-санитарная оценка качества рыбы при использовании нетрадиционной кормовой добавки "Цеофиш" [Electronic resource] : a dissertation submitted for the degree of Doctor of Philosophy (PhD) / A. E. Paritova ; sci. supervisor N. B. Sarsembaeva ; foreign sci. advisor V. Lozovicka, Kaz. Nat. agrarian univ.... – Almaty : [s. n.], 2014. - electronic text data (1 file), 1 electron. disk (CD-ROM); . – Bibliogr.: p. 126-140 . – [n. c.] : 755 tg.
UDC:
619-048.26:636.035
Shelf code:
Э 2015/258
Subject headings
Annotation
The purpose of this dissertational work was the veterinary-sanitary evaluation of the quality and safety of fishery products when the intraditional feed additive Tseofish is used in the composition of the feed
Keywords
forages, Tseofish, veterinary evaluation, dissertation
Kazakhstan
1/1 Free
ЧЕРЕДНИЧЕНКО, ВЛАДИМИР СЕМЕНОВИЧ
ВАКУУМНЫЕ ПЛАЗМЕННЫЕ ЭЛЕКТРОПЕЧИ (2010)
book
1/1 Free
VEGETABLE AND FRUIT CARVING (2011)
book
1/1 Free
РАДОВСКИЙ БОРИС САМОЙЛОВИЧ
ВЯЗКОУПРУГИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ БИТУМА И ИХ ОЦЕНКА ПО СТАНДАРТНЫМ ПОКАЗАТЕЛЯМ (2013)
book
1/1 Free
brochure
1/1 Free
PARITOVA ASSEL ERZHANOVNA
VETERINARY-SANITARY EVALUATION OF THE GUALITY FISH WHILE USING NON-TRADITIONAL FEED ADDITIVES "TSEOFISH" (2014)
Electronic dissertation
1/1 Free