Electronic catalog
Start with Ұ
Genre:Прикладные науки. Общие вопросы. Техника (technics_IT)
theme:Прикладные науки. Медицина. Технология
Search result:
1-4 of 4
You need to
registerDear user!
After login please check the correcting filling of address e-mail in personal office.
Start with Ұ
Genre:Прикладные науки. Общие вопросы. Техника (technics_IT)
theme:Прикладные науки. Медицина. Технология
Search result:
1-4 of 4
book
АДАМҚҰЛОВ, НҰРӘЛІ МЕРЕКЕБАЙҰЛЫ
Ұлттық саз аспаптарын жасау технологиясы : оқулық / Адамқұлов, Нұрәлі Мерекебайұлы Амандықова, Дина Әбілмәжінқызы ... – Астана : Фолиант, 2012. - 349 б., сурет.;– (Кәсіптік білім. . – Библиогр.: 344-345 б. . – 1000 дана – 978-601-292-258-5 (мұқ.) : 1497 тг.
UDC:
630*835, 780.6
Shelf code:
Л 2013/49671
Subject headings
Annotation
Оқулықта қазақтың ұлттық саз аспаптарын жаңа технологиялар арқылы жасау үлгілері түсіндіріліп көрсетілген
Keywords
оқулық, ұлттық саз аспаптар, саз аспаптары, қазақтың ұлттық аспаптары
4/4 Free
book
АСАНОВА, САБЫРКҮЛ ЖАЙЛАУБЕКҚЫЗЫ
Ұлттық киімдерді жобалау және тігу технологиясы : оқулық / Асанова, Сабыркүл Жайлаубекқызы . – 2-ші бас. .. – Астана : Фолиант, 2011. - 113, [2] б., суретті;– (Кәсіптік білім. . – Библиогр.: 113 б. . – 1 000 дана – 978-601-292-369-8 : 630 тг.
UDC:
687.02:391(=512.122)(075.32)
Shelf code:
Л 2012/34719
Subject headings
Annotation
Оқулықта халықтың ұлттық мұрасына негізделген ерлер мен әйелдер киімдерінің түрлері, қазақ халқының ұлттық киімдеріндегі көркемдік элементтер қарастырылады
Keywords
ұлттық киімдерді тігу, ерлер ұлттық киімі, ұлттық киімдерді жобалау, әйелдер ұлттық киімі, қазақ ұлттық киімдері
3/3 Free
book
БУТЕЙКИС, Н. Г.
Ұннан жасалған кондитер өнімдерін дайындау : /оқу құралы/ / Бутейкис, Н. Г. Жукова, А. А. ... – Алматы : Респ. баспа кабинеті, 1994. - 324 б. . . – [Т.ж.] – 5-8380-0690-0 : 50 тг.
UDC:
664.68(075.32)
Shelf code:
Л 2009/20326
Subject headings
Annotation
Оқу құралында кондитер өнімдерінің технологиясы берілген
Keywords
кондитер өнімдері, ұн тағамы, қамыр дайындау, кондитер өнімдері, пісіру өндірісі
1/1 Free
abstract
КУЗЕМБАЕВА, ГАУХАР КАНАШЕВНА
Ұлттық жармалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру : Техника ғылымдарының кандидаты ғылыми дәрежесін алу үшін дайындалған дисс. авторефераты. 05.18.01 мамандығы бойынша / Кузембаева, Гаухар Канашевна ... – Алматы : [Б.ж.], 2010. - 17, [3] б. . – Библиогр.: 16-17 б. . – 100 дана – көрсетілмеген : [Б.ж.]
UDC:
664.788.4
Shelf code:
А 2010/4714
Subject headings
Annotation
Зерттеудің мақсаты: тағамдық және биологиялық ұлттық жармалық концентраттардың ассортиментін кеңейту
Keywords
ұлттық жармалық тағам, тары дақылы, жент дайындау технологиясы, шикі сөкті өңдеу
1/0 Free
АДАМҚҰЛОВ, НҰРӘЛІ МЕРЕКЕБАЙҰЛЫ
ҰЛТТЫҚ САЗ АСПАПТАРЫН ЖАСАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ (2012)
book
4/4 Free
АСАНОВА, САБЫРКҮЛ ЖАЙЛАУБЕКҚЫЗЫ
ҰЛТТЫҚ КИІМДЕРДІ ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ТІГУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ (2011)
book
3/3 Free
БУТЕЙКИС, Н. Г.
ҰННАН ЖАСАЛҒАН КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІН ДАЙЫНДАУ (1994)
book
1/1 Free
КУЗЕМБАЕВА, ГАУХАР КАНАШЕВНА
ҰЛТТЫҚ ЖАРМАЛЫҚ ТАҒАМ КОНЦЕНТРАТЫ "ЖЕНТ" ДАЙЫНДАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ (2010)
abstract
1/0 Free