You need to
registerDear user!
After login please check the correcting filling of address e-mail in personal office.
Start with Ө
Genre:Сельское хозяйство (farming)
catalogue:Abstracts
Search result:
1-5 of 5
dissertation
СМАҒҰЛОВА ДИНА ӘЛИҚАЗЫҚЫЗЫ
Өнімнің конвейерлік түсімін қамтамасыз ету мақсатында салат дақылын өсірудің сорттық технологиясының агробиологиялық негіздері [Мәтін] : философия PhD дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D080900 - Жеміс, көкөніс шаруашылығы / Д. Ә. Смағұлова ; ғыл. кеңес.: Г. С. Кусаинова, M. А. Васич ; Қазақ ұлттық агр. ун-ті... – Алматы : [б. ж.], 2019. - 170 б. . – Библиогр.: 137-154 б. . – [т. ж.] (мұқ.) : 100 тг.
UDC:
635.5-154
Shelf code:
Д 2019/91
Subject headings
Annotation
Зерттеудің мақсаты: Қазақстанның оңтүстік-шығысында ашық танапта және қорғалған топырақта салаттың түрлері мен сорттарын зерттеу және өсіру технологияларын әзірлеу негізінде дақылдың конвейерлік өнімін алуды қамтамасыз ету
Keywords
өнімнің конвейерлік түсімі, салат дақылының аурулары, салат өнімдерін жинау және сақтау, салат дақылын конвейерлік өсіру технологиясы, салат дақылының сорттары
Kazakhstan
1/1 Free
Electronic dissertation
СМАҒҰЛОВА Д. Ә.
Өнімнің конвейерлік түсімін қамтамасыз ету мақсатында салат дақылын өсірудің сорттық технологиясының агробиологиялық негіздері [[Электрондық ресурстар]] : философия PhD дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D080900 - Жеміс, көкөніс шаруашылығы / Д. Ә. Смағұлова ; ғыл. кеңес.: Г. С. Кусаинова, M. А. Васич ; Қазақ ұлттық агр. ун-ті. – Алматы : [б. и.], 2019. – электронды мәлімет, 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). ).
UDC:
635.5-154
Shelf code:
Э 2019/226
Subject headings
Annotation
Зерттеудің мақсаты: Қазақстанның оңтүстік-шығысында ашық танапта және қорғалған топырақта салаттың түрлері мен сорттарын зерттеу және өсіру технологияларын әзірлеу негізінде дақылдың конвейерлік өнімін алуды қамтамасыз ету
Keywords
салаттың шығу орталықтары, салат дақылының сорттары, салат дақылының ылғалға қатынасы, салат дақылын өсірудің сорттық технологиясы, көкөніс шаруашылығы
Kazakhstan
1/1 Free
dissertation
ОРАЗ ГҮЛЗАТ ТАЕРҚЫЗЫ
Өндіріске тиімді сапа жүйесін және сиыр еті классификациясын халықаралық стандарттар талаптарымен әзірлеу және енгізу [Мәтін] : философия д-ры (PhD) дәрежесін алу үшін дайын. дисс : 6D073200 - Стандарттау және сертификаттау / Г. Т. Ораз ; Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу ун-ті ; ғылыми кенесшілер: А. Б. Оспанов, А. А. Семенова... – Алматы : [б. ж.], 2023. - 121 п., кесте;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Библиогр.: 91-100 п. . : 0 тг.
UDC:
006.032:637.5'62
Shelf code:
Д 2024/68
Subject headings
Annotation
Зерттеудің мақсаты экспортқа бағытталған өнім алу үшін сиыр етін өндіру және классификациялаудың тиімді сапа жүйесін әзірлеу және енгізу болып табылады
Keywords
ет өндірісі, сиыр етін өндіру, сиыр еті классификациясы, ет экспорты, ет сапасын жақсарту
Kazakhstan
1/1 Free
dissertation
АХМЕТ ЖАНАР ТАЛҒАТҚЫЗЫ
Өсу стимуляторларының құс етінің сапасы мен қауіпсіздігіне әсері [Мәтін] : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация: 6D073500 - Тағам қауіпсіздігі / Ж. Т. Ахмет ; Алматы технологиялық университеті ; отандық ғылыми кеңесші: Г. Н. Жаксылыкова ; шетелдік ғылыми кеңесші Рашида Сукор... – Алматы : [б. ж.], 2024. - 130 п., суретті, табл.;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Библиография: 96-104 . : 0 тг.
UDC:
636.5.033
Shelf code:
Д 2025/29
Subject headings
Annotation
Жұмыстың мақсаты - нарықтағы бройлер құс етіндегі аңықталған антибиотиктер мен гормондар қалдығын термиялық өңдеу арқылы қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Keywords
құс еті, бройлер құс еті, құс етінің өндірісі, өсу стимуляторларын қолдануы
Kazakhstan
1/1 Free
dissertation
КОЙШЫБАЕВА АЙГЕРИМ ТОКЕНОВНА
Өсімдік қоспасын қолданып пісірілген шұжық өнімдерінің технологиясын әзірлеу [Мәтін] : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация: 8D07201 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы / А. Т. Койшыбаева ; Алматы технологиялық университеті ; ғылыми кеңесші Я. М. Узаков ; шетелдік ғылыми кеңесші М. Коржениовска... – Алматы : [б. ж.], 2025. - 196 п., суретті;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Пайдаланылған әдебиеттер тізімі: 123-129 п. . : 0 тг.
UDC:
637.524.2
Shelf code:
Д 2025/439
Subject headings
Annotation
Зерттеудің мақсаты - ет өңімдерінің ассортиментін кеңейту аясында биологиялық құндылығы жоғары алма сығындысы ұнтағымен байытылған күркетауық етінен пісірілген шұжық өнімдерінің технологиясын әзірлеу
Keywords
өсімдік қоспасы, пісірілген шұжықтар, көкөніс қоспалары, күркетауық етінің тағамдары, ет өнеркәсібі, құс шаруашылығы
Kazakhstan
1/1 Free
СМАҒҰЛОВА ДИНА ӘЛИҚАЗЫҚЫЗЫ
ӨНІМНІҢ КОНВЕЙЕРЛІК ТҮСІМІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ МАҚСАТЫНДА САЛАТ ДАҚЫЛЫН ӨСІРУДІҢ СОРТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ АГРОБИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ (2019)
dissertation
1/1 Free
СМАҒҰЛОВА Д. Ә.
ӨНІМНІҢ КОНВЕЙЕРЛІК ТҮСІМІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ МАҚСАТЫНДА САЛАТ ДАҚЫЛЫН ӨСІРУДІҢ СОРТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ АГРОБИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ (2019)
Electronic dissertation
1/1 Free
ОРАЗ ГҮЛЗАТ ТАЕРҚЫЗЫ
ӨНДІРІСКЕ ТИІМДІ САПА ЖҮЙЕСІН ЖӘНЕ СИЫР ЕТІ КЛАССИФИКАЦИЯСЫН ХАЛЫҚАРАЛЫҚ СТАНДАРТТАР ТАЛАПТАРЫМЕН ӘЗІРЛЕУ ЖӘНЕ ЕНГІЗУ (2023)
dissertation
1/1 Free
АХМЕТ ЖАНАР ТАЛҒАТҚЫЗЫ
ӨСУ СТИМУЛЯТОРЛАРЫНЫҢ ҚҰС ЕТІНІҢ САПАСЫ МЕН ҚАУІПСІЗДІГІНЕ ӘСЕРІ (2024)
dissertation
1/1 Free
КОЙШЫБАЕВА АЙГЕРИМ ТОКЕНОВНА
ӨСІМДІК ҚОСПАСЫН ҚОЛДАНЫП ПІСІРІЛГЕН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ (2025)
dissertation
1/1 Free