Electronic catalog
Start with Ө
Genre:Прикладные науки. Общие вопросы. Техника (technics_IT)
publication type:Electronic dissertation
Search result:
1-3 of 3
You need to
registerDear user!
After login please check the correcting filling of address e-mail in personal office.
Start with Ө
Genre:Прикладные науки. Общие вопросы. Техника (technics_IT)
publication type:Electronic dissertation
Search result:
1-3 of 3
Electronic dissertation
ЕГЕМОВА ШЫНАР БАТЫРБЕКҚЫЗЫ
Өндірісте акустикалық жағдайды жақсарту мақсатында темір негізінде легірленген демпфірлік қорытпаларды дайындау [Electronic resource] : Филос. докторы (PhD) ғыл. дәрежесін алу үшін дайынд. диссертация ; 6D060800 - Экология / Ш. Б. Егемова ; ғыл. кеңесш.: Р. С. Өмірбай, K. Yong-II, Қ.И. Сәтбаев атын. қазақ ұлттық техн. ун-ті... – Алматы : [б. ж.], 2014. - 100 б., 1 (CD-ROM); - Аннот. қаз. орыс және ағылш. тілд. . – Библиогр.: 87-99 б. . – [т. ж.] : 100 тг.
UDC:
628.517.2:669
Shelf code:
Э 2015/107
Subject headings
Annotation
Ғылыми еңбекте белгілі маркалы болаттардың демпфірлік және акустикалық қасиеттерін зерттеу арқылы акустикалық экология жағдайын жақсарту мәселесі бойынша ізденіс жұмыстары көрсетілген
Keywords
өндірісте шумен күресу, демпфірлік құрылғылар, өндірістік шу, өндірістік шудмен күресу
Kazakhstan
1/1 Free
Electronic dissertation
УМИРЗАКОВА ГУЛЖАНАТ АМАНГЕЛДИЕВНА
Өсімдік шикізаттарынан алынған ұнтақталған қоспаларды қолданып макарон өнімдері технологиясын жасау [[Электрондық ресурстар]] : Философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы / Г. А. Умирзакова ; ғыл. кеңесшілер: Искакова Г.К., В.Я. Черных ; Алматы технологиялық ун-ті., . – Алматы : [б. ж.], 2017. – электрон. мәтінді мәлімет, 1 электрон. опт. диск (CD-ROМ). ).
UDC:
664.692
Shelf code:
Э 2018/15
Subject headings
Annotation
Диссертациялық жұмыстың мақсаты – өсімдік шикізаттарынан алынған ұнтақталған қоспалар мен иондалған суды қолдану жолымен макарон өнімдерінің тағамдық және биологиялық сапасын жоғарылату
Keywords
жеңіл тамақ өнеркәсібі, макарон өнімдерінің сапасы, қайта өңдеу технологиясы, макарон өнімдері технологиясы, ұнтақталған қоспалар, ұн құрамын зерттеу, қоспалардың химиялық құрамы
Kazakhstan
1/1 Free
Electronic dissertation
ОСПАНОВ ЕРБОЛ АМАНГАЗОВИЧ
Өндірістік нысандарды басқарудың инттеллектуалдық жүйелерінің шешім қабылдау алгоритмдері мен математикалық моделін жете зерттеп жасау [[Электрондық ресурстар]] : филoсoфия дoктoры (PhD) ғылыми дәрежесін алу үшін дайындалған диссертaция : 6D070200 - Автоматтандыру және басқару / Е. А. Оспанов ; ғыл. кеңес.: Б. Б. Оразбаев, А. Ф. Тузовский ; Л. Н. Гумилев атынд. Еуразия ҰУ. – Нур-Султан : [б. ж.], 2019. – электронды мәлімет, 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). ).
UDC:
519.85:658.5
Shelf code:
Э 2020/15
Subject headings
Annotation
Зерттеу жұмысының мақсаты бастапқы ақпараттың жетіспеушілігі кезінде таңдалған өндірістік нысанның (зерттеу нысанының) моделін тұрғызу, көпкритерийлі таңдау әдістерін жасақтау және солардың негізінде әр түрлі өндірістік жағдайлар кезінде нысанның ұтымды жұмыс режимін тандауға мүмкіндік беретін интеллектуалдандырылған жүйенің функционалдық блоктарын құру
Keywords
өндірістік нысандарды басқару, математикалық модельдерді құру, математикалық бағдарламалау, өндірістік нысандарды модельдеу, өндірістік объектілерді басқару, айқын емес модельдер
Kazakhstan
1/1 Free
ЕГЕМОВА ШЫНАР БАТЫРБЕКҚЫЗЫ
ӨНДІРІСТЕ АКУСТИКАЛЫҚ ЖАҒДАЙДЫ ЖАҚСАРТУ МАҚСАТЫНДА ТЕМІР НЕГІЗІНДЕ ЛЕГІРЛЕНГЕН ДЕМПФІРЛІК ҚОРЫТПАЛАРДЫ ДАЙЫНДАУ (2014)
Electronic dissertation
1/1 Free
УМИРЗАКОВА ГУЛЖАНАТ АМАНГЕЛДИЕВНА
ӨСІМДІК ШИКІЗАТТАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰНТАҚТАЛҒАН ҚОСПАЛАРДЫ ҚОЛДАНЫП МАКАРОН ӨНІМДЕРІ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ (2017)
Electronic dissertation
1/1 Free
ОСПАНОВ ЕРБОЛ АМАНГАЗОВИЧ
ӨНДІРІСТІК НЫСАНДАРДЫ БАСҚАРУДЫҢ ИНТТЕЛЛЕКТУАЛДЫҚ ЖҮЙЕЛЕРІНІҢ ШЕШІМ ҚАБЫЛДАУ АЛГОРИТМДЕРІ МЕН МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІН ЖЕТЕ ЗЕРТТЕП ЖАСАУ (2019)
Electronic dissertation
1/1 Free