You need to
registerDear user!
After login please check the correcting filling of address e-mail in personal office.
Start with Ұ
Genre:Сельское хозяйство (farming)
catalogue:Articles
Search result:
1-4 of 4
periodical press (Newspapers)
РАЙЫМБЕКОВА, Л. Т.
Райымбекова, Л. Т., Ұлттық сүт қышқылды өнімдерінен бөлініп алынған лактозаны ашытатын ашытқылардың көрсеткіштері / Райымбекова, Л. Т. Кузнецова, Т. В. // Қазақстан Республикасы Ұлттық Ғылым Академиясының Хабарлары: биология және медицина сериясы = Известия Национальной Академии Наук Республики Казахстан: серия биологическая и медицинская. - 2013. - № 2 (296). - 72-74 б.. - Библиогр.: с. ISSN 2224-5308.
UDC:
63(574)
Subject headings
Annotation
Мақалада ұлттық сүт қышқылды өнімдерінен лактозаны ашытатын ашытқылардың антагонистік қасиеттері мен антибиотиктерге тұрақтылығы зерттелді.
Keywords
сүт қышқылы бактериялар, ашытқы, сүт, шұбат, қымыз
0/0 Free
periodical press (Newspapers)
ҚОЙГЕЛДИЕВ МӘМБЕТ
Қойгелдиев, М. Ұлы дала және атакәсіп - егіз ұғым [Мәтін] : Қазақ қоғамы мал өсірудің жаңа концепциясына мұқтаж / М. Қойгелдиев // Жас Алаш. - 2020. - 10 желтоқсан. ISSN
UDC:
636/639(574)
Subject headings
Annotation
Бірі жас ұрпаққа сұранысқа лайық білім беру және екіншісі – аграрлық мәселенің тура шешімін табу және қазақ қоғамы мал өсірудің жаңа концепциясына мұқтаж екені туралы берілген
Keywords
мал өсіру, аграрлық мәселелер шешімі, қазақ қоғамы, білім беру мәселесі, атакәсіп, ауыл шаруашылығы, мал шаруашылығы
Kazakhstan
0/0 Free
periodical press (Magazines)
ЖАКУПБЕКОВА Ш. К.
Жакупбекова, Ш. К. Ұлттық сүт өнімі - құрт [Мәтін] / Ш. К. Жакупбекова, Ж. Молдабаева , Ш. Т. Кырыкбаева // Шәкәрім университетінің хабаршысы . - 2023. - № 4 (4). - 48-50 б. - Библиогр.: 50 б. ISSN 2788-7995.
UDC:
636
Subject headings
Annotation
Мақалада сүт қышқылды өнімдердің диеталық және емдік қасиеттері адам ағзасына микроағзалармен және биохимиялық процесс нәтижесінде пайда болып, заттармен пайдалы әсер етуімен түсіндіріледі
Keywords
сүт өнімдері, сүт қышқылды өнім, құрт, ірімшік, функционалды тамақтану, ферменттер
Kazakhstan
0/0 Free
periodical press (Magazines)
МАХМЕТӘЛІ Н.
Махметәлі, Н. Ұрық сапасының нәтижесіне қарап, аталық қошқарларды бағалау [Мәтін] / Н. Махметәлі, Б. Бодай , Р. Қадыкен , Е. Байжәмі // Ізденіс. Гуманитарлық ғылымдар сериясы. Жаратылыстану және техника ғылымдарының сериясы. - 2022. - № 2. - 201-208 б. - Библиогр.: 208 б. ISSN 1560-1722.
UDC:
636.3
Subject headings
Annotation
Аталық қошқарларды бағалау, қойды қолдан ұрықтандыру нәтижелері туралы
Keywords
дегерес қой тұқымы, қойды қолдан ұрықтандыру, шәует, эякулят, төл, генотип
Kazakhstan
0/0 Free
РАЙЫМБЕКОВА, Л. Т.
ҰЛТТЫҚ СҮТ ҚЫШҚЫЛДЫ ӨНІМДЕРІНЕН БӨЛІНІП АЛЫНҒАН ЛАКТОЗАНЫ АШЫТАТЫН АШЫТҚЫЛАРДЫҢ КӨРСЕТКІШТЕРІ
periodical press (Newspapers)
0/0 Free
periodical press (Newspapers)
0/0 Free
periodical press (Magazines)
0/0 Free
periodical press (Magazines)
0/0 Free