ҚР ҰАК-ның қызметтерін пайдалану үшін
тіркелуҚұрметті пайдаланушы!
Авторизациядан кейін жеке кабинетіңізде электрондық поштаңыздың дұрыс толтырылғанын тексеріңіз.
Ы басталады
Жанр:Ауыл шаруашылығы (farming)
Нәтежелер:
1-4 из 4
кітап
ДІЛМҰХАМЕДОВ, МАННАП
Ыбырай Жақаев мектебі / Ділмұхамедов, Маннап ... – Алматы : Қайнар, 1965. - 91 б., портр.; . . – 7 500 дана – көрсетілмеген : 20 тг.
ӘОЖ индексі:
633.18(574)
Сөрмелік мүқам:
Г 2009/2042
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Кітапшада күріш өсірудің майталманы, қарт диқаншы Ыбырай Жақаевтың өмірі мен ерен еңбегі, білімі мен мол тәжірибесі туралы баяндалады
Кілт сөздер
күріш өсіруші, күріш өсіру, күрішші мектебі, еңбек мектебі, Жақаевшылар
мерзімді басылым(Журналы)
МӘДӘЛІ ЕРАЛЫ
Мәдәлі, Е. Ыбырай Жақаев қайраткер әрі ұстаз [Мәтін] / Е. Мәдәлі // Ақиқат. - 2011. - № 9. - 97-100 б. ISSN 1019-5300.
ӘОЖ индексі:
631/635
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Екі мәрте Социалистік Еңбек Ері, күріш өсіруші Ыбырай Жақаев жайында берілген
Кілт сөздер
дала академигі, еңбек адамы, диқаншылық қызметі, күріш өсірушілер, атақты диқаншы, Социалистік Еңбек Ері, егін шаруашылығы, Жақаевтың шәкірттері, күріш өсірудің әдістері, ауыл шаруашылығы, егіншілік
Қазақстандық
0/0 Бос
мерзімді басылым(Журналы)
ЕРЖАНОВА М. Е.
Ержанова, М. Е. Ылғалдылықтың автоматты реттеу жүйесінің математикалық моделі [Мәтін] / М. Е. Ержанова, Д. О. Қожахметова , Р. Н. Назаров // Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университетінің хабаршысы. - 2015. - № 2 (70). - 63-66 б. - Библиогр.: 66 б. ISSN 1607-2774.
ӘОЖ индексі:
664.6
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Мақалада қамырды дайындау үрдісін автоматтандыру қарастырылған
Кілт сөздер
қамыр өнімдері, қамырды дайындау , азық-түлік өндірісі, температура, кондитерлік өнімдер, қамыр ылғалдылығы, құрылымдық сұлбасы
Қазақстандық
0/0 Бос
мерзімді басылым(Журналы)
ЖАКУПОВА Г. Н.
Жакупова , Г. Н. Ырғай жидегін нан өнімдеріне қосу арқылы тағамдық құндылығын арттыру [Мәтін] / Г. Н. Жакупова , А. А. Стамкулова // С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетінің ғылым жаршысы. - 2012. - № 1 (72). - 42-47 б. - Библиогр.: 47 б. ISSN 2079-939Х.
ӘОЖ индексі:
664.8/.9
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Мақалада нан өнімдерінің биологиялық және тағамдық құндылығын табиғи хош иіс құраушы компоненттер қосу арқылы арттыру тәсілдері қарастырылған
Кілт сөздер
ырғай жемісі, хош иіс құраушы , дәстүрлі емес өнімдер , тағамдық құндылығы , нан ашытқысы
Қазақстандық
0/0 Бос
кітап
1/1 Бос
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Бос
ЕРЖАНОВА М. Е.
ЫЛҒАЛДЫЛЫҚТЫҢ АВТОМАТТЫ РЕТТЕУ ЖҮЙЕСІНІҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Бос
ЖАКУПОВА Г. Н.
ЫРҒАЙ ЖИДЕГІН НАН ӨНІМДЕРІНЕ ҚОСУ АРҚЫЛЫ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН АРТТЫРУ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Бос