Электронды каталог
Ч басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Басылым түрі:мерзімді басылым(Журналы)
Нәтежелер:
1-3 из 3
ҚР ҰАК-ның қызметтерін пайдалану үшін
тіркелуҚұрметті пайдаланушы!
Авторизациядан кейін жеке кабинетіңізде электрондық поштаңыздың дұрыс толтырылғанын тексеріңіз.
Ч басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Басылым түрі:мерзімді басылым(Журналы)
Нәтежелер:
1-3 из 3
мерзімді басылым(Журналы)
БУРХАНОВ Б. Ж.
Бурханов, Б. Ж. Чинарев кен орнындағы ұңғымалардың қазіргі жағдайы және пайдалану кезіндегі жағдайлар туралы [Мәтін] / Б. Ж. Бурханов, Н. Е. Байжігіт , Ғ. Б. Жамбыл // Ғылым және білім. - 2017. - № 3 (48). -90-92 б. - Библиогр.: 92 б. ISSN 2305-9397.
ӘОЖ индексі:
622.245.79
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Мақалада Чинарев кен орнындағы ұңғымалардың қазіргі жағдайы және ұңғымаларды пайдаланудың негізгі критерийлері келтірілген.
Кілт сөздер
ұңғыма, чиарев кен орны, скважина, шайырлы заттар, парафин шөгінділері
Қазақстандық
0/0 Бос
мерзімді басылым(Журналы)
Человек. Энергия. Атом [Текст] : научно-публицистический журнал. – Курчатов : Национальный ядерный центр Республики Казахстан, 2008. - – Выходит два раза в год.
Аңдатпа
Журнал посвящён вопросам всестороннего, объективного и непредвзятого освещения работы научных ядерных центров, достижений атомной науки и техники, повышения престижа ядерной энергетики. Особую часть в информационной политике журнала занимают новости, научно-публицистические статьи из Объединённого института ядерных исследований (ОИЯИ). Журнал активно освещает текущую деятельность этой влиятельной международной организации.
Қазақстандық
Нөмірлер
18/18 Бос
мерзімді басылым(Журналы)
ТУГАНОВА Б. С.
Туганова, Б. С. Чеддеризация процессі: ірімшік дәмінің қалыптасуы [Мәтін] / Б. С. Туганова, И. М. Мироненко // Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университетінің хабаршысы. - 2018. - № 3 (83). - 33-37 б. ISSN 1607-2774.
ӘОЖ индексі:
604
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Мақалада ірімшік өңдеу саласының және технологиялық көз қарасынан чеддеризация процессі туралы мәліметтер келтірілген
Кілт сөздер
чеддеризация, сілті диапозоны, ірімшіктерді өңдеу, ірімшіктердің дәмі, сүттің ұйыуы, чечил, ірімшік технологиясы
Қазақстандық
0/0 Бос
БУРХАНОВ Б. Ж.
ЧИНАРЕВ КЕН ОРНЫНДАҒЫ ҰҢҒЫМАЛАРДЫҢ ҚАЗІРГІ ЖАҒДАЙЫ ЖӘНЕ ПАЙДАЛАНУ КЕЗІНДЕГІ ЖАҒДАЙЛАР ТУРАЛЫ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Бос
ЧЕЛОВЕК. ЭНЕРГИЯ. АТОМ (2008)
мерзімді басылым(Журналы)
18/18 Бос
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Бос