Қазақстан Республикасының Ұлттық академиялық кітапханасы
ҚР ҰАК-ның қызметтерін пайдалану үшін
негізгі деректер
білімі туралы деректер
ЖӘНЕ
НЕМЕСЕ
ЖОҚ
Оқырман залы
Электронды көшірме
Таңдалғандар
K басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Басылым тілі:Корей
Нәтежелер:
1-1 из 1
Фильтрле
кітап
Korean Traditional Local Cuisines [Text] / ... – Korea : [s. n.], 2020. - 231 p., ill.; . . – [n. c.] – ISBN 978-89-8468-873-5 : 0 tg.
ӘОЖ индексі:
641.56(519)
Сөрмелік мүқам:
Р 2023/1010
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
This book presents 100 of the country’s regional foods in nine chapters, one for each of its provinces
Кілт сөздер
Korean food, Korean cuisine, корей тағамдары, корейская кухня
1/1 Бос
KOREAN TRADITIONAL LOCAL CUISINES (2020)