Электронды каталог
V басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Басылым тілі:Ағылшын
Нәтежелер:
1-4 из 4
ҚР ҰАК-ның қызметтерін пайдалану үшін
тіркелуҚұрметті пайдаланушы!
Авторизациядан кейін жеке кабинетіңізде электрондық поштаңыздың дұрыс толтырылғанын тексеріңіз.
V басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Басылым тілі:Ағылшын
Нәтежелер:
1-4 из 4
кітап
Vegetable and Fruit Carving [Text] / ; Edited by N. Hongwiwat. – 8th ed. .. – Bangkok : Sangdad Publishing, 2011. - 191 p., ill.; . . – [n. c.] – 978-974-7162-60-8 : 40 tg.
ӘОЖ индексі:
641.5(=582.3)
Сөрмелік мүқам:
У 2016/1115
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
This book will help you to master the art of Thai vegetable and fruit carving, through color photographs illustrating step-by-step guidance
Кілт сөздер
thai dishes, fruit carving, vegetable carving, cookbooks
кітап
KIM SHIN
Vegetarian Dishes from My Korean Home: Flavorful Korean Recipes in Simple Steps [Text] / Sh. Kim ... – United States Of America : The Taste of Korea, 2016. - 72 p., ill.; . . – [n. c.] – ISBN 978-0-9982249-0-9 : 0 tg.
ӘОЖ индексі:
641.55(083.12)(519)
Сөрмелік мүқам:
Л 2024/7019
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
This cookbook includes 30 simple, healthy, and flavorful Korean vegetarian recipes (25 of which can be made vegan) along with a photo of each recipe. It is a guide for exploring Korean home cooking that proudly features vegetables at the center
Кілт сөздер
korean cuisine, korean dishes, traditional korean food, korean food recipes
кітапша
NIRAN DAMRONGSAK
Vegetable and Fruit Carving [Text] : Learn to carve step by step / D. Niran ... – Bangkok : Soi Rama, 2011. - 27 p., ill.;+ 3 VCDs .– (Career choise. . . – [n. c.] – 974-94699-1-7 : 30 tg.
ӘОЖ индексі:
642.6
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Carving is one precious heritage in Thai traditional arts
Кілт сөздер
Thai traditional arts, serving dishes, table setting, carving vegetables, carving fruit
Электрондық диссертациялар
PARITOVA ASSEL ERZHANOVNA
Veterinary-sanitary evaluation of the guality fish while using non-traditional feed additives "Tseofish" = Ветеринарно-санитарная оценка качества рыбы при использовании нетрадиционной кормовой добавки "Цеофиш" [Electronic resource] : a dissertation submitted for the degree of Doctor of Philosophy (PhD) / A. E. Paritova ; sci. supervisor N. B. Sarsembaeva ; foreign sci. advisor V. Lozovicka, Kaz. Nat. agrarian univ.... – Almaty : [s. n.], 2014. - electronic text data (1 file), 1 electron. disk (CD-ROM); . – Bibliogr.: p. 126-140 . – [n. c.] : 755 tg.
ӘОЖ индексі:
619-048.26:636.035
Сөрмелік мүқам:
Э 2015/258
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
The purpose of this dissertational work was the veterinary-sanitary evaluation of the quality and safety of fishery products when the intraditional feed additive Tseofish is used in the composition of the feed
Кілт сөздер
forages, Tseofish, veterinary evaluation, dissertation
Қазақстандық
VEGETABLE AND FRUIT CARVING (2011)
кітап
1/1 Бос
KIM SHIN
VEGETARIAN DISHES FROM MY KOREAN HOME: FLAVORFUL KOREAN RECIPES IN SIMPLE STEPS (2016)
кітап
1/1 Бос
кітапша
1/1 Бос
PARITOVA ASSEL ERZHANOVNA
VETERINARY-SANITARY EVALUATION OF THE GUALITY FISH WHILE USING NON-TRADITIONAL FEED ADDITIVES "TSEOFISH" (2014)
Электрондық диссертациялар
1/1 Бос