Электронды каталог
Ө басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Басылым түрі:Электрондық диссертациялар
Нәтежелер:
1-3 из 3
ҚР ҰАК-ның қызметтерін пайдалану үшін
тіркелуҚұрметті пайдаланушы!
Авторизациядан кейін жеке кабинетіңізде электрондық поштаңыздың дұрыс толтырылғанын тексеріңіз.
Ө басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Басылым түрі:Электрондық диссертациялар
Нәтежелер:
1-3 из 3
Электрондық диссертациялар
ЕГЕМОВА ШЫНАР БАТЫРБЕКҚЫЗЫ
Өндірісте акустикалық жағдайды жақсарту мақсатында темір негізінде легірленген демпфірлік қорытпаларды дайындау [Electronic resource] : Филос. докторы (PhD) ғыл. дәрежесін алу үшін дайынд. диссертация ; 6D060800 - Экология / Ш. Б. Егемова ; ғыл. кеңесш.: Р. С. Өмірбай, K. Yong-II, Қ.И. Сәтбаев атын. қазақ ұлттық техн. ун-ті... – Алматы : [б. ж.], 2014. - 100 б., 1 (CD-ROM); - Аннот. қаз. орыс және ағылш. тілд. . – Библиогр.: 87-99 б. . – [т. ж.] : 100 тг.
ӘОЖ индексі:
628.517.2:669
Сөрмелік мүқам:
Э 2015/107
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Ғылыми еңбекте белгілі маркалы болаттардың демпфірлік және акустикалық қасиеттерін зерттеу арқылы акустикалық экология жағдайын жақсарту мәселесі бойынша ізденіс жұмыстары көрсетілген
Кілт сөздер
өндірісте шумен күресу, демпфірлік құрылғылар, өндірістік шу, өндірістік шудмен күресу
Қазақстандық
Электрондық диссертациялар
УМИРЗАКОВА ГУЛЖАНАТ АМАНГЕЛДИЕВНА
Өсімдік шикізаттарынан алынған ұнтақталған қоспаларды қолданып макарон өнімдері технологиясын жасау [[Электрондық ресурстар]] : Философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D072800 - Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы / Г. А. Умирзакова ; ғыл. кеңесшілер: Искакова Г.К., В.Я. Черных ; Алматы технологиялық ун-ті., . – Алматы : [б. ж.], 2017. – электрон. мәтінді мәлімет, 1 электрон. опт. диск (CD-ROМ). ).
ӘОЖ индексі:
664.692
Сөрмелік мүқам:
Э 2018/15
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Диссертациялық жұмыстың мақсаты – өсімдік шикізаттарынан алынған ұнтақталған қоспалар мен иондалған суды қолдану жолымен макарон өнімдерінің тағамдық және биологиялық сапасын жоғарылату
Кілт сөздер
жеңіл тамақ өнеркәсібі, макарон өнімдерінің сапасы, қайта өңдеу технологиясы, макарон өнімдері технологиясы, ұнтақталған қоспалар, ұн құрамын зерттеу, қоспалардың химиялық құрамы
Қазақстандық
Электрондық диссертациялар
ОСПАНОВ ЕРБОЛ АМАНГАЗОВИЧ
Өндірістік нысандарды басқарудың инттеллектуалдық жүйелерінің шешім қабылдау алгоритмдері мен математикалық моделін жете зерттеп жасау [[Электрондық ресурстар]] : филoсoфия дoктoры (PhD) ғылыми дәрежесін алу үшін дайындалған диссертaция : 6D070200 - Автоматтандыру және басқару / Е. А. Оспанов ; ғыл. кеңес.: Б. Б. Оразбаев, А. Ф. Тузовский ; Л. Н. Гумилев атынд. Еуразия ҰУ. – Нур-Султан : [б. ж.], 2019. – электронды мәлімет, 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). ).
ӘОЖ индексі:
519.85:658.5
Сөрмелік мүқам:
Э 2020/15
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Зерттеу жұмысының мақсаты бастапқы ақпараттың жетіспеушілігі кезінде таңдалған өндірістік нысанның (зерттеу нысанының) моделін тұрғызу, көпкритерийлі таңдау әдістерін жасақтау және солардың негізінде әр түрлі өндірістік жағдайлар кезінде нысанның ұтымды жұмыс режимін тандауға мүмкіндік беретін интеллектуалдандырылған жүйенің функционалдық блоктарын құру
Кілт сөздер
өндірістік нысандарды басқару, математикалық модельдерді құру, математикалық бағдарламалау, өндірістік нысандарды модельдеу, өндірістік объектілерді басқару, айқын емес модельдер
Қазақстандық
ЕГЕМОВА ШЫНАР БАТЫРБЕКҚЫЗЫ
ӨНДІРІСТЕ АКУСТИКАЛЫҚ ЖАҒДАЙДЫ ЖАҚСАРТУ МАҚСАТЫНДА ТЕМІР НЕГІЗІНДЕ ЛЕГІРЛЕНГЕН ДЕМПФІРЛІК ҚОРЫТПАЛАРДЫ ДАЙЫНДАУ (2014)
Электрондық диссертациялар
1/1 Бос
УМИРЗАКОВА ГУЛЖАНАТ АМАНГЕЛДИЕВНА
ӨСІМДІК ШИКІЗАТТАРЫНАН АЛЫНҒАН ҰНТАҚТАЛҒАН ҚОСПАЛАРДЫ ҚОЛДАНЫП МАКАРОН ӨНІМДЕРІ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖАСАУ (2017)
Электрондық диссертациялар
1/1 Бос
ОСПАНОВ ЕРБОЛ АМАНГАЗОВИЧ
ӨНДІРІСТІК НЫСАНДАРДЫ БАСҚАРУДЫҢ ИНТТЕЛЛЕКТУАЛДЫҚ ЖҮЙЕЛЕРІНІҢ ШЕШІМ ҚАБЫЛДАУ АЛГОРИТМДЕРІ МЕН МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІН ЖЕТЕ ЗЕРТТЕП ЖАСАУ (2019)
Электрондық диссертациялар
1/1 Бос