Электронды каталог
Ө басталады
Жанр:Ауыл шаруашылығы (farming)
Каталог:Авторефереттар/диссертациялар
Нәтежелер:
1-5 из 5
ҚР ҰАК-ның қызметтерін пайдалану үшін
тіркелуҚұрметті пайдаланушы!
Авторизациядан кейін жеке кабинетіңізде электрондық поштаңыздың дұрыс толтырылғанын тексеріңіз.
Ө басталады
Жанр:Ауыл шаруашылығы (farming)
Каталог:Авторефереттар/диссертациялар
Нәтежелер:
1-5 из 5
диcсертациялар
СМАҒҰЛОВА ДИНА ӘЛИҚАЗЫҚЫЗЫ
Өнімнің конвейерлік түсімін қамтамасыз ету мақсатында салат дақылын өсірудің сорттық технологиясының агробиологиялық негіздері [Мәтін] : философия PhD дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D080900 - Жеміс, көкөніс шаруашылығы / Д. Ә. Смағұлова ; ғыл. кеңес.: Г. С. Кусаинова, M. А. Васич ; Қазақ ұлттық агр. ун-ті... – Алматы : [б. ж.], 2019. - 170 б. . – Библиогр.: 137-154 б. . – [т. ж.] (мұқ.) : 100 тг.
ӘОЖ индексі:
635.5-154
Сөрмелік мүқам:
Д 2019/91
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Зерттеудің мақсаты: Қазақстанның оңтүстік-шығысында ашық танапта және қорғалған топырақта салаттың түрлері мен сорттарын зерттеу және өсіру технологияларын әзірлеу негізінде дақылдың конвейерлік өнімін алуды қамтамасыз ету
Кілт сөздер
өнімнің конвейерлік түсімі, салат дақылының аурулары, салат өнімдерін жинау және сақтау, салат дақылын конвейерлік өсіру технологиясы, салат дақылының сорттары
Қазақстандық
Электрондық диссертациялар
СМАҒҰЛОВА Д. Ә.
Өнімнің конвейерлік түсімін қамтамасыз ету мақсатында салат дақылын өсірудің сорттық технологиясының агробиологиялық негіздері [[Электрондық ресурстар]] : философия PhD дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D080900 - Жеміс, көкөніс шаруашылығы / Д. Ә. Смағұлова ; ғыл. кеңес.: Г. С. Кусаинова, M. А. Васич ; Қазақ ұлттық агр. ун-ті. – Алматы : [б. и.], 2019. – электронды мәлімет, 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). ).
ӘОЖ индексі:
635.5-154
Сөрмелік мүқам:
Э 2019/226
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Зерттеудің мақсаты: Қазақстанның оңтүстік-шығысында ашық танапта және қорғалған топырақта салаттың түрлері мен сорттарын зерттеу және өсіру технологияларын әзірлеу негізінде дақылдың конвейерлік өнімін алуды қамтамасыз ету
Кілт сөздер
салаттың шығу орталықтары, салат дақылының сорттары, салат дақылының ылғалға қатынасы, салат дақылын өсірудің сорттық технологиясы, көкөніс шаруашылығы
Қазақстандық
диcсертациялар
ОРАЗ ГҮЛЗАТ ТАЕРҚЫЗЫ
Өндіріске тиімді сапа жүйесін және сиыр еті классификациясын халықаралық стандарттар талаптарымен әзірлеу және енгізу [Мәтін] : философия д-ры (PhD) дәрежесін алу үшін дайын. дисс : 6D073200 - Стандарттау және сертификаттау / Г. Т. Ораз ; Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу ун-ті ; ғылыми кенесшілер: А. Б. Оспанов, А. А. Семенова... – Алматы : [б. ж.], 2023. - 121 п., кесте;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Библиогр.: 91-100 п. . : 0 тг.
ӘОЖ индексі:
006.032:637.5'62
Сөрмелік мүқам:
Д 2024/68
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Зерттеудің мақсаты экспортқа бағытталған өнім алу үшін сиыр етін өндіру және классификациялаудың тиімді сапа жүйесін әзірлеу және енгізу болып табылады
Кілт сөздер
ет өндірісі, сиыр етін өндіру, сиыр еті классификациясы, ет экспорты, ет сапасын жақсарту
Қазақстандық
диcсертациялар
АХМЕТ ЖАНАР ТАЛҒАТҚЫЗЫ
Өсу стимуляторларының құс етінің сапасы мен қауіпсіздігіне әсері [Мәтін] : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация: 6D073500 - Тағам қауіпсіздігі / Ж. Т. Ахмет ; Алматы технологиялық университеті ; отандық ғылыми кеңесші: Г. Н. Жаксылыкова ; шетелдік ғылыми кеңесші Рашида Сукор... – Алматы : [б. ж.], 2024. - 130 п., суретті, табл.;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Библиография: 96-104 . : 0 тг.
ӘОЖ индексі:
636.5.033
Сөрмелік мүқам:
Д 2025/29
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Жұмыстың мақсаты - нарықтағы бройлер құс етіндегі аңықталған антибиотиктер мен гормондар қалдығын термиялық өңдеу арқылы қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Кілт сөздер
құс еті, бройлер құс еті, құс етінің өндірісі, өсу стимуляторларын қолдануы
Қазақстандық
диcсертациялар
КОЙШЫБАЕВА АЙГЕРИМ ТОКЕНОВНА
Өсімдік қоспасын қолданып пісірілген шұжық өнімдерінің технологиясын әзірлеу [Мәтін] : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация: 8D07201 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы / А. Т. Койшыбаева ; Алматы технологиялық университеті ; ғылыми кеңесші Я. М. Узаков ; шетелдік ғылыми кеңесші М. Коржениовска... – Алматы : [б. ж.], 2025. - 196 п., суретті;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Пайдаланылған әдебиеттер тізімі: 123-129 п. . : 0 тг.
ӘОЖ индексі:
637.524.2
Сөрмелік мүқам:
Д 2025/439
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Зерттеудің мақсаты - ет өңімдерінің ассортиментін кеңейту аясында биологиялық құндылығы жоғары алма сығындысы ұнтағымен байытылған күркетауық етінен пісірілген шұжық өнімдерінің технологиясын әзірлеу
Кілт сөздер
өсімдік қоспасы, пісірілген шұжықтар, көкөніс қоспалары, күркетауық етінің тағамдары, ет өнеркәсібі, құс шаруашылығы
Қазақстандық
СМАҒҰЛОВА ДИНА ӘЛИҚАЗЫҚЫЗЫ
ӨНІМНІҢ КОНВЕЙЕРЛІК ТҮСІМІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ МАҚСАТЫНДА САЛАТ ДАҚЫЛЫН ӨСІРУДІҢ СОРТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ АГРОБИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ (2019)
диcсертациялар
1/1 Бос
СМАҒҰЛОВА Д. Ә.
ӨНІМНІҢ КОНВЕЙЕРЛІК ТҮСІМІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ МАҚСАТЫНДА САЛАТ ДАҚЫЛЫН ӨСІРУДІҢ СОРТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ АГРОБИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ (2019)
Электрондық диссертациялар
1/1 Бос
ОРАЗ ГҮЛЗАТ ТАЕРҚЫЗЫ
ӨНДІРІСКЕ ТИІМДІ САПА ЖҮЙЕСІН ЖӘНЕ СИЫР ЕТІ КЛАССИФИКАЦИЯСЫН ХАЛЫҚАРАЛЫҚ СТАНДАРТТАР ТАЛАПТАРЫМЕН ӘЗІРЛЕУ ЖӘНЕ ЕНГІЗУ (2023)
диcсертациялар
1/1 Бос
АХМЕТ ЖАНАР ТАЛҒАТҚЫЗЫ
ӨСУ СТИМУЛЯТОРЛАРЫНЫҢ ҚҰС ЕТІНІҢ САПАСЫ МЕН ҚАУІПСІЗДІГІНЕ ӘСЕРІ (2024)
диcсертациялар
1/1 Бос
КОЙШЫБАЕВА АЙГЕРИМ ТОКЕНОВНА
ӨСІМДІК ҚОСПАСЫН ҚОЛДАНЫП ПІСІРІЛГЕН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ (2025)
диcсертациялар
1/1 Бос