Электронды каталог
C басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Тақырыптама:Прикладные науки. Медицина. Технология
Басылым тілі:Ағылшын
Нәтежелер:
1-4 из 4
ҚР ҰАК-ның қызметтерін пайдалану үшін
тіркелуҚұрметті пайдаланушы!
Авторизациядан кейін жеке кабинетіңізде электрондық поштаңыздың дұрыс толтырылғанын тексеріңіз.
C басталады
Жанр:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Тақырыптама:Прикладные науки. Медицина. Технология
Басылым тілі:Ағылшын
Нәтежелер:
1-4 из 4
кітап
GOSWAMI, INDRANIL
Civil Engineering PE : Exam guide. Breadth and Depth / Goswami, Indranil ... – New York [etc.] : McGraw Hill, 2009. - 899 p., index;– (All-in-One is All You Need. . . – [N. c.] – 978-0-07-150265-8 (в пер.) : 50 tg.
ӘОЖ индексі:
62
Сөрмелік мүқам:
Р 2013/5427
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
The Book covers all the material included on the Principles and Practice of Civil Engineering exam, given by the National Council of Examiners in Enginering and Surveying. Presented in the Breadth and Depth format of the actual exam, this authoritative volume features equations, diagrams, exam preparation strategies and practice questions with solutions
Кілт сөздер
exam guide, exam preparation strategies, practice questions
кітап
LIU JUNRU
Chinese Food: adventures in the world of cooking and dining [Text] / J. Liu ; translated by W. W. Wang... – China : China Intercontinental Press, 2008. - 150 p., ill. photos;– (Cultural China Series. - Мырзатай Жолдасбеков қоры . . – [n. c.] – ISBN 978-7-5085-0613-5 : 500 tg.
ӘОЖ индексі:
641.58(510)
Сөрмелік мүқам:
Р 2012/4250
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
Extremely developed culinary techniques can make seemingly inedible ingredients, to foreign eyes, into dish after dish of delicious treats by the hands of Chinese chefs
Кілт сөздер
Chinese Food, traditional foods, Chinese culture, foods of China, eating in China
кітапша
Cuisine PL [Text] / ... – Poland : FSC, 2011. - 15 tg., ill.; . . – [n. c.] – 978-83-89546-84-5 : 15 tg.
ӘОЖ индексі:
641.5(438)
Сөрмелік мүқам:
Л 2016/5477
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
This book presents the richness of Polish cuisine through foodstuffs widely used in Poland for centuries
Кілт сөздер
Poland dishes, Poland recipes, Polish culinary culture, Polish cuisine
Электрондық диссертациялар
SAPARKHOJAYEV NURBEK PAZHARBEKOVICH
Control and identification system based on RFID-technology: architecture, structure, implementation and application [Electronic resource] : dis. ... d-r of philosophy (PhD) : 6D070300 – Informatıon Systems / N. P. Saparkhojayev ; L. N. Gumilyov Eurasian Nat. Univ. ; sci. supervisor M. A. Beysenbi ; foreign sci. advisor V. Nikulin... – Almaty : [s. n.], 2014. - 176 p., 1 electron. opt. disc (CD-ROM); in container, 12x14 cm . – Bibiliogr.: p. 133-144 . – [n. c.] : 100 tg.
ӘОЖ индексі:
681.5.015
Сөрмелік мүқам:
Э 2015/264
Тақырыпты айдарлар
Аңдатпа
The purpose of the dissertational work is research and development of system of control and identification based of RFID technology, as well as methods, encryption algorithms and software applied for the building such a system
Кілт сөздер
RFID technology, RFID systems, the history of RFID, RFID applications, RFID implementation, RFID architecture
Қазақстандық
кітап
1/1 Бос
LIU JUNRU
CHINESE FOOD: ADVENTURES IN THE WORLD OF COOKING AND DINING (2008)
кітап
2/2 Бос
CUISINE PL (2011)
кітапша
1/1 Бос
SAPARKHOJAYEV NURBEK PAZHARBEKOVICH
CONTROL AND IDENTIFICATION SYSTEM BASED ON RFID-TECHNOLOGY: ARCHITECTURE, STRUCTURE, IMPLEMENTATION AND APPLICATION (2014)
Электрондық диссертациялар
1/1 Бос