Для работы с услугами НАБ РК необходимо
зарегистрироватьсяУважаемый пользователь!
После авторизации проверьте правильность заполнения адреса электронной почты в личном кабинете.
Начинается с Ы
Жанр:Сельское хозяйство (farming)
Результат поиска:
1-4 из 4
книга(book)
ДІЛМҰХАМЕДОВ, МАННАП
Ыбырай Жақаев мектебі / Ділмұхамедов, Маннап ... – Алматы : Қайнар, 1965. - 91 б., портр.; . . – 7 500 дана – көрсетілмеген : 20 тг.
УДК:
633.18(574)
Полочный шифр:
Г 2009/2042
Предметная рубрика
Аннотация
Кітапшада күріш өсірудің майталманы, қарт диқаншы Ыбырай Жақаевтың өмірі мен ерен еңбегі, білімі мен мол тәжірибесі туралы баяндалады
Ключевые слова
күріш өсіруші, күріш өсіру, күрішші мектебі, еңбек мектебі, Жақаевшылар
1/1 Свободно
периодические издания(Журналы)
МӘДӘЛІ ЕРАЛЫ
Мәдәлі, Е. Ыбырай Жақаев қайраткер әрі ұстаз [Мәтін] / Е. Мәдәлі // Ақиқат. - 2011. - № 9. - 97-100 б. ISSN 1019-5300.
УДК:
631/635
Предметная рубрика
Аннотация
Екі мәрте Социалистік Еңбек Ері, күріш өсіруші Ыбырай Жақаев жайында берілген
Ключевые слова
дала академигі, еңбек адамы, диқаншылық қызметі, күріш өсірушілер, атақты диқаншы, Социалистік Еңбек Ері, егін шаруашылығы, Жақаевтың шәкірттері, күріш өсірудің әдістері, ауыл шаруашылығы, егіншілік
Казахстаника
0/0 Свободно
периодические издания(Журналы)
ЕРЖАНОВА М. Е.
Ержанова, М. Е. Ылғалдылықтың автоматты реттеу жүйесінің математикалық моделі [Мәтін] / М. Е. Ержанова, Д. О. Қожахметова , Р. Н. Назаров // Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университетінің хабаршысы. - 2015. - № 2 (70). - 63-66 б. - Библиогр.: 66 б. ISSN 1607-2774.
УДК:
664.6
Предметная рубрика
Аннотация
Мақалада қамырды дайындау үрдісін автоматтандыру қарастырылған
Ключевые слова
қамыр өнімдері, қамырды дайындау , азық-түлік өндірісі, температура, кондитерлік өнімдер, қамыр ылғалдылығы, құрылымдық сұлбасы
Казахстаника
0/0 Свободно
периодические издания(Журналы)
ЖАКУПОВА Г. Н.
Жакупова , Г. Н. Ырғай жидегін нан өнімдеріне қосу арқылы тағамдық құндылығын арттыру [Мәтін] / Г. Н. Жакупова , А. А. Стамкулова // С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетінің ғылым жаршысы. - 2012. - № 1 (72). - 42-47 б. - Библиогр.: 47 б. ISSN 2079-939Х.
УДК:
664.8/.9
Предметная рубрика
Аннотация
Мақалада нан өнімдерінің биологиялық және тағамдық құндылығын табиғи хош иіс құраушы компоненттер қосу арқылы арттыру тәсілдері қарастырылған
Ключевые слова
ырғай жемісі, хош иіс құраушы , дәстүрлі емес өнімдер , тағамдық құндылығы , нан ашытқысы
Казахстаника
0/0 Свободно
книга(book)
1/1 Свободно
периодические издания(Журналы)
0/0 Свободно
ЕРЖАНОВА М. Е.
ЫЛҒАЛДЫЛЫҚТЫҢ АВТОМАТТЫ РЕТТЕУ ЖҮЙЕСІНІҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ
периодические издания(Журналы)
0/0 Свободно
ЖАКУПОВА Г. Н.
ЫРҒАЙ ЖИДЕГІН НАН ӨНІМДЕРІНЕ ҚОСУ АРҚЫЛЫ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН АРТТЫРУ
периодические издания(Журналы)
0/0 Свободно