Электронный каталог
Начинается с Ұ
Жанр:Прикладные науки. Общие вопросы. Техника (technics_IT)
Тематика:Прикладные науки. Медицина. Технология
Результат поиска:
1-4 из 4
Для работы с услугами НАБ РК необходимо
зарегистрироватьсяУважаемый пользователь!
После авторизации проверьте правильность заполнения адреса электронной почты в личном кабинете.
Начинается с Ұ
Жанр:Прикладные науки. Общие вопросы. Техника (technics_IT)
Тематика:Прикладные науки. Медицина. Технология
Результат поиска:
1-4 из 4
книга(book)
АДАМҚҰЛОВ, НҰРӘЛІ МЕРЕКЕБАЙҰЛЫ
Ұлттық саз аспаптарын жасау технологиясы : оқулық / Адамқұлов, Нұрәлі Мерекебайұлы Амандықова, Дина Әбілмәжінқызы ... – Астана : Фолиант, 2012. - 349 б., сурет.;– (Кәсіптік білім. . – Библиогр.: 344-345 б. . – 1000 дана – 978-601-292-258-5 (мұқ.) : 1497 тг.
УДК:
630*835, 780.6
Полочный шифр:
Л 2013/49671
Предметная рубрика
Аннотация
Оқулықта қазақтың ұлттық саз аспаптарын жаңа технологиялар арқылы жасау үлгілері түсіндіріліп көрсетілген
Ключевые слова
оқулық, ұлттық саз аспаптар, саз аспаптары, қазақтың ұлттық аспаптары
4/4 Свободно
книга(book)
АСАНОВА, САБЫРКҮЛ ЖАЙЛАУБЕКҚЫЗЫ
Ұлттық киімдерді жобалау және тігу технологиясы : оқулық / Асанова, Сабыркүл Жайлаубекқызы . – 2-ші бас. .. – Астана : Фолиант, 2011. - 113, [2] б., суретті;– (Кәсіптік білім. . – Библиогр.: 113 б. . – 1 000 дана – 978-601-292-369-8 : 630 тг.
УДК:
687.02:391(=512.122)(075.32)
Полочный шифр:
Л 2012/34719
Предметная рубрика
Аннотация
Оқулықта халықтың ұлттық мұрасына негізделген ерлер мен әйелдер киімдерінің түрлері, қазақ халқының ұлттық киімдеріндегі көркемдік элементтер қарастырылады
Ключевые слова
ұлттық киімдерді тігу, ерлер ұлттық киімі, ұлттық киімдерді жобалау, әйелдер ұлттық киімі, қазақ ұлттық киімдері
3/3 Свободно
книга(book)
БУТЕЙКИС, Н. Г.
Ұннан жасалған кондитер өнімдерін дайындау : /оқу құралы/ / Бутейкис, Н. Г. Жукова, А. А. ... – Алматы : Респ. баспа кабинеті, 1994. - 324 б. . . – [Т.ж.] – 5-8380-0690-0 : 50 тг.
УДК:
664.68(075.32)
Полочный шифр:
Л 2009/20326
Предметная рубрика
Аннотация
Оқу құралында кондитер өнімдерінің технологиясы берілген
Ключевые слова
кондитер өнімдері, ұн тағамы, қамыр дайындау, кондитер өнімдері, пісіру өндірісі
1/1 Свободно
авторефераты(abstract)
КУЗЕМБАЕВА, ГАУХАР КАНАШЕВНА
Ұлттық жармалық тағам концентраты "Жент" дайындау технологиясын жетілдіру : Техника ғылымдарының кандидаты ғылыми дәрежесін алу үшін дайындалған дисс. авторефераты. 05.18.01 мамандығы бойынша / Кузембаева, Гаухар Канашевна ... – Алматы : [Б.ж.], 2010. - 17, [3] б. . – Библиогр.: 16-17 б. . – 100 дана – көрсетілмеген : [Б.ж.]
УДК:
664.788.4
Полочный шифр:
А 2010/4714
Предметная рубрика
Аннотация
Зерттеудің мақсаты: тағамдық және биологиялық ұлттық жармалық концентраттардың ассортиментін кеңейту
Ключевые слова
ұлттық жармалық тағам, тары дақылы, жент дайындау технологиясы, шикі сөкті өңдеу
1/0 Свободно
АДАМҚҰЛОВ, НҰРӘЛІ МЕРЕКЕБАЙҰЛЫ
ҰЛТТЫҚ САЗ АСПАПТАРЫН ЖАСАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ (2012)
книга(book)
4/4 Свободно
АСАНОВА, САБЫРКҮЛ ЖАЙЛАУБЕКҚЫЗЫ
ҰЛТТЫҚ КИІМДЕРДІ ЖОБАЛАУ ЖӘНЕ ТІГУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ (2011)
книга(book)
3/3 Свободно
БУТЕЙКИС, Н. Г.
ҰННАН ЖАСАЛҒАН КОНДИТЕР ӨНІМДЕРІН ДАЙЫНДАУ (1994)
книга(book)
1/1 Свободно
КУЗЕМБАЕВА, ГАУХАР КАНАШЕВНА
ҰЛТТЫҚ ЖАРМАЛЫҚ ТАҒАМ КОНЦЕНТРАТЫ "ЖЕНТ" ДАЙЫНДАУ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ЖЕТІЛДІРУ (2010)
авторефераты(abstract)
1/0 Свободно