Для работы с услугами НАБ РК необходимо
зарегистрироватьсяУважаемый пользователь!
После авторизации проверьте правильность заполнения адреса электронной почты в личном кабинете.
Начинается с D
Страна издания:Нидерланды
Результат поиска:
1-5 из 5
книга(book)
DEFORGES, REGINE
De blauwe fiets trilogie : De blauwe fiets. Dagelijks verraad. De duivelse lach / Deforges, Regine ... – Amsterdam : De Boeketij, 1988. - 1082 p. . . – 90-225-0820-Х geb. : 500 tg.
УДК:
821.112.5
Полочный шифр:
Л 2013/40637
Предметная рубрика
Ключевые слова
Nederlandse literatuur, romans, verhalen
1/1 Свободно
книга(book)
JOAO GUIMARAES, ROSA
Diepe wildernis: de wegen : roman / Joao Guimaraes, Rosa ... : J.M. Meulenhoff, 2007. - 607 p. . . – 978 90 290 7931 0/NUR 302 : 500 tg.
УДК:
821.134.3
Полочный шифр:
Л 2013/40649
Предметная рубрика
Ключевые слова
Portugese literatuur, romans en korte verhalen
1/1 Свободно
книга(book)
IRVING, JOHN
De wereld volgens Garp / Irving, John ; vertaald door C.A.G. van den Broek..., 1983. - 533 p. . . – 90 269 5023 3
УДК:
811.112.5(73)-3
Полочный шифр:
Л 2013/40643
Предметная рубрика
Ключевые слова
fictie, roman
1/1 Свободно
книга(book)
LANDELL, OLAF J. DE
De Porselein boom : Trilogie / Landell, Olaf J. de . – Tweede druk .. – Amsterdam : Elsevier, 1986. - 1151 s. . . – 90-10-03366-Х geb. : 500 tg.
УДК:
821.112.5
Полочный шифр:
Л 2013/40650
Предметная рубрика
Ключевые слова
fictie Holland
1/1 Свободно
брошюра
De Nederlandse Keuken [Text] : Enkele Traditionele Recepten uit de Nederlandse keuken / ; Ministerie van Buitenlandse Zaken ; Afdeling Voorlichting Buitenland... – Amsterdam : [s. n.], 1996. - 39 p. . . – [g. c.] : 5 tg.
УДК:
641.55(492)
Полочный шифр:
Л 2021/195
Предметная рубрика
Аннотация
De Nederlandse keuken combineert oude traditionele gerechten met moderne gastronomie, de keuken en zijn recepten werden gevormd door gunstige factoren, zoals wijdverspreide visserij, een rijke agrarische traditie en import, moderne Nederlandse gerechten worden gekenmerkt door eenvoud van bereiding, maar tegelijkertijd grote energiewaarde
Ключевые слова
de Nederlandse keuken, recepten van gerechten, landbouwproducten en levensmiddelen, visgerecht, vleesgerecht, nederlandse keuken
1/1 Свободно
книга(book)
1/1 Свободно
книга(book)
1/1 Свободно
книга(book)
1/1 Свободно
книга(book)
1/1 Свободно
DE NEDERLANDSE KEUKEN (1996)
брошюра
1/1 Свободно