Электронный каталог
Начинается с Ө
Жанр:Сельское хозяйство (farming)
Каталог:Авторефераты / Диссертации
Результат поиска:
1-5 из 5
Для работы с услугами НАБ РК необходимо
зарегистрироватьсяУважаемый пользователь!
После авторизации проверьте правильность заполнения адреса электронной почты в личном кабинете.
Начинается с Ө
Жанр:Сельское хозяйство (farming)
Каталог:Авторефераты / Диссертации
Результат поиска:
1-5 из 5
диcсертации(dissertation)
СМАҒҰЛОВА ДИНА ӘЛИҚАЗЫҚЫЗЫ
Өнімнің конвейерлік түсімін қамтамасыз ету мақсатында салат дақылын өсірудің сорттық технологиясының агробиологиялық негіздері [Мәтін] : философия PhD дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D080900 - Жеміс, көкөніс шаруашылығы / Д. Ә. Смағұлова ; ғыл. кеңес.: Г. С. Кусаинова, M. А. Васич ; Қазақ ұлттық агр. ун-ті... – Алматы : [б. ж.], 2019. - 170 б. . – Библиогр.: 137-154 б. . – [т. ж.] (мұқ.) : 100 тг.
УДК:
635.5-154
Полочный шифр:
Д 2019/91
Предметная рубрика
Аннотация
Зерттеудің мақсаты: Қазақстанның оңтүстік-шығысында ашық танапта және қорғалған топырақта салаттың түрлері мен сорттарын зерттеу және өсіру технологияларын әзірлеу негізінде дақылдың конвейерлік өнімін алуды қамтамасыз ету
Ключевые слова
өнімнің конвейерлік түсімі, салат дақылының аурулары, салат өнімдерін жинау және сақтау, салат дақылын конвейерлік өсіру технологиясы, салат дақылының сорттары
Казахстаника
1/1 Свободно
Электронные диссертации
СМАҒҰЛОВА Д. Ә.
Өнімнің конвейерлік түсімін қамтамасыз ету мақсатында салат дақылын өсірудің сорттық технологиясының агробиологиялық негіздері [[Электрондық ресурстар]] : философия PhD дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D080900 - Жеміс, көкөніс шаруашылығы / Д. Ә. Смағұлова ; ғыл. кеңес.: Г. С. Кусаинова, M. А. Васич ; Қазақ ұлттық агр. ун-ті. – Алматы : [б. и.], 2019. – электронды мәлімет, 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). ).
УДК:
635.5-154
Полочный шифр:
Э 2019/226
Предметная рубрика
Аннотация
Зерттеудің мақсаты: Қазақстанның оңтүстік-шығысында ашық танапта және қорғалған топырақта салаттың түрлері мен сорттарын зерттеу және өсіру технологияларын әзірлеу негізінде дақылдың конвейерлік өнімін алуды қамтамасыз ету
Ключевые слова
салаттың шығу орталықтары, салат дақылының сорттары, салат дақылының ылғалға қатынасы, салат дақылын өсірудің сорттық технологиясы, көкөніс шаруашылығы
Казахстаника
1/1 Свободно
диcсертации(dissertation)
ОРАЗ ГҮЛЗАТ ТАЕРҚЫЗЫ
Өндіріске тиімді сапа жүйесін және сиыр еті классификациясын халықаралық стандарттар талаптарымен әзірлеу және енгізу [Мәтін] : философия д-ры (PhD) дәрежесін алу үшін дайын. дисс : 6D073200 - Стандарттау және сертификаттау / Г. Т. Ораз ; Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу ун-ті ; ғылыми кенесшілер: А. Б. Оспанов, А. А. Семенова... – Алматы : [б. ж.], 2023. - 121 п., кесте;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Библиогр.: 91-100 п. . : 0 тг.
УДК:
006.032:637.5'62
Полочный шифр:
Д 2024/68
Предметная рубрика
Аннотация
Зерттеудің мақсаты экспортқа бағытталған өнім алу үшін сиыр етін өндіру және классификациялаудың тиімді сапа жүйесін әзірлеу және енгізу болып табылады
Ключевые слова
ет өндірісі, сиыр етін өндіру, сиыр еті классификациясы, ет экспорты, ет сапасын жақсарту
Казахстаника
1/1 Свободно
диcсертации(dissertation)
АХМЕТ ЖАНАР ТАЛҒАТҚЫЗЫ
Өсу стимуляторларының құс етінің сапасы мен қауіпсіздігіне әсері [Мәтін] : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация: 6D073500 - Тағам қауіпсіздігі / Ж. Т. Ахмет ; Алматы технологиялық университеті ; отандық ғылыми кеңесші: Г. Н. Жаксылыкова ; шетелдік ғылыми кеңесші Рашида Сукор... – Алматы : [б. ж.], 2024. - 130 п., суретті, табл.;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Библиография: 96-104 . : 0 тг.
УДК:
636.5.033
Полочный шифр:
Д 2025/29
Предметная рубрика
Аннотация
Жұмыстың мақсаты - нарықтағы бройлер құс етіндегі аңықталған антибиотиктер мен гормондар қалдығын термиялық өңдеу арқылы қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Ключевые слова
құс еті, бройлер құс еті, құс етінің өндірісі, өсу стимуляторларын қолдануы
Казахстаника
1/1 Свободно
диcсертации(dissertation)
КОЙШЫБАЕВА АЙГЕРИМ ТОКЕНОВНА
Өсімдік қоспасын қолданып пісірілген шұжық өнімдерінің технологиясын әзірлеу [Мәтін] : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация: 8D07201 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы / А. Т. Койшыбаева ; Алматы технологиялық университеті ; ғылыми кеңесші Я. М. Узаков ; шетелдік ғылыми кеңесші М. Коржениовска... – Алматы : [б. ж.], 2025. - 196 п., суретті;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Пайдаланылған әдебиеттер тізімі: 123-129 п. . : 0 тг.
УДК:
637.524.2
Полочный шифр:
Д 2025/439
Предметная рубрика
Аннотация
Зерттеудің мақсаты - ет өңімдерінің ассортиментін кеңейту аясында биологиялық құндылығы жоғары алма сығындысы ұнтағымен байытылған күркетауық етінен пісірілген шұжық өнімдерінің технологиясын әзірлеу
Ключевые слова
өсімдік қоспасы, пісірілген шұжықтар, көкөніс қоспалары, күркетауық етінің тағамдары, ет өнеркәсібі, құс шаруашылығы
Казахстаника
1/1 Свободно
СМАҒҰЛОВА ДИНА ӘЛИҚАЗЫҚЫЗЫ
ӨНІМНІҢ КОНВЕЙЕРЛІК ТҮСІМІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ МАҚСАТЫНДА САЛАТ ДАҚЫЛЫН ӨСІРУДІҢ СОРТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ АГРОБИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ (2019)
диcсертации(dissertation)
1/1 Свободно
СМАҒҰЛОВА Д. Ә.
ӨНІМНІҢ КОНВЕЙЕРЛІК ТҮСІМІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ МАҚСАТЫНДА САЛАТ ДАҚЫЛЫН ӨСІРУДІҢ СОРТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ АГРОБИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ (2019)
Электронные диссертации
1/1 Свободно
ОРАЗ ГҮЛЗАТ ТАЕРҚЫЗЫ
ӨНДІРІСКЕ ТИІМДІ САПА ЖҮЙЕСІН ЖӘНЕ СИЫР ЕТІ КЛАССИФИКАЦИЯСЫН ХАЛЫҚАРАЛЫҚ СТАНДАРТТАР ТАЛАПТАРЫМЕН ӘЗІРЛЕУ ЖӘНЕ ЕНГІЗУ (2023)
диcсертации(dissertation)
1/1 Свободно
АХМЕТ ЖАНАР ТАЛҒАТҚЫЗЫ
ӨСУ СТИМУЛЯТОРЛАРЫНЫҢ ҚҰС ЕТІНІҢ САПАСЫ МЕН ҚАУІПСІЗДІГІНЕ ӘСЕРІ (2024)
диcсертации(dissertation)
1/1 Свободно
КОЙШЫБАЕВА АЙГЕРИМ ТОКЕНОВНА
ӨСІМДІК ҚОСПАСЫН ҚОЛДАНЫП ПІСІРІЛГЕН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ (2025)
диcсертации(dissertation)
1/1 Свободно