QR UAK-nyń qyzmetterіn paıdalaný úshіn
tіrkelýQurmettі paıdalanýshy!
Avtorızatsııadan keıіn jeke kabınetіńіzde elektrondyq poshtańyzdyń durys toltyrylǵanyn tekserіńіz.
Ы басталады
Janr:Ауыл шаруашылығы (farming)
Basylym tіlі:Qazaq
Nátejeler:
1-4 ız 4
кітап
ДІЛМҰХАМЕДОВ, МАННАП
Ыбырай Жақаев мектебі / Ділмұхамедов, Маннап ... – Алматы : Қайнар, 1965. - 91 б., портр.; . . – 7 500 дана – көрсетілмеген : 20 тг.
ÁOJ:
633.18(574)
Sórmelіk múqam:
Г 2009/2042
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Кітапшада күріш өсірудің майталманы, қарт диқаншы Ыбырай Жақаевтың өмірі мен ерен еңбегі, білімі мен мол тәжірибесі туралы баяндалады
Kіlt sózder
күріш өсіруші, күріш өсіру, күрішші мектебі, еңбек мектебі, Жақаевшылар
мерзімді басылым(Журналы)
МӘДӘЛІ ЕРАЛЫ
Мәдәлі, Е. Ыбырай Жақаев қайраткер әрі ұстаз [Мәтін] / Е. Мәдәлі // Ақиқат. - 2011. - № 9. - 97-100 б. ISSN 1019-5300.
ÁOJ:
631/635
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Екі мәрте Социалистік Еңбек Ері, күріш өсіруші Ыбырай Жақаев жайында берілген
Kіlt sózder
дала академигі, еңбек адамы, диқаншылық қызметі, күріш өсірушілер, атақты диқаншы, Социалистік Еңбек Ері, егін шаруашылығы, Жақаевтың шәкірттері, күріш өсірудің әдістері, ауыл шаруашылығы, егіншілік
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
ЕРЖАНОВА М. Е.
Ержанова, М. Е. Ылғалдылықтың автоматты реттеу жүйесінің математикалық моделі [Мәтін] / М. Е. Ержанова, Д. О. Қожахметова , Р. Н. Назаров // Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университетінің хабаршысы. - 2015. - № 2 (70). - 63-66 б. - Библиогр.: 66 б. ISSN 1607-2774.
ÁOJ:
664.6
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада қамырды дайындау үрдісін автоматтандыру қарастырылған
Kіlt sózder
қамыр өнімдері, қамырды дайындау , азық-түлік өндірісі, температура, кондитерлік өнімдер, қамыр ылғалдылығы, құрылымдық сұлбасы
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
ЖАКУПОВА Г. Н.
Жакупова , Г. Н. Ырғай жидегін нан өнімдеріне қосу арқылы тағамдық құндылығын арттыру [Мәтін] / Г. Н. Жакупова , А. А. Стамкулова // С.Сейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық университетінің ғылым жаршысы. - 2012. - № 1 (72). - 42-47 б. - Библиогр.: 47 б. ISSN 2079-939Х.
ÁOJ:
664.8/.9
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада нан өнімдерінің биологиялық және тағамдық құндылығын табиғи хош иіс құраушы компоненттер қосу арқылы арттыру тәсілдері қарастырылған
Kіlt sózder
ырғай жемісі, хош иіс құраушы , дәстүрлі емес өнімдер , тағамдық құндылығы , нан ашытқысы
Qazaqstandуq
0/0 Bos
кітап
1/1 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos
ЕРЖАНОВА М. Е.
ЫЛҒАЛДЫЛЫҚТЫҢ АВТОМАТТЫ РЕТТЕУ ЖҮЙЕСІНІҢ МАТЕМАТИКАЛЫҚ МОДЕЛІ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos
ЖАКУПОВА Г. Н.
ЫРҒАЙ ЖИДЕГІН НАН ӨНІМДЕРІНЕ ҚОСУ АРҚЫЛЫ ТАҒАМДЫҚ ҚҰНДЫЛЫҒЫН АРТТЫРУ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos