Elektrondy katalog
Ө басталады
Janr:Ауыл шаруашылығы (farming)
Katalog:Avtoreferettar/dıssertatsııalar
Nátejeler:
1-5 ız 5
QR UAK-nyń qyzmetterіn paıdalaný úshіn
tіrkelýQurmettі paıdalanýshy!
Avtorızatsııadan keıіn jeke kabınetіńіzde elektrondyq poshtańyzdyń durys toltyrylǵanyn tekserіńіz.
Ө басталады
Janr:Ауыл шаруашылығы (farming)
Katalog:Avtoreferettar/dıssertatsııalar
Nátejeler:
1-5 ız 5
диcсертациялар
СМАҒҰЛОВА ДИНА ӘЛИҚАЗЫҚЫЗЫ
Өнімнің конвейерлік түсімін қамтамасыз ету мақсатында салат дақылын өсірудің сорттық технологиясының агробиологиялық негіздері [Мәтін] : философия PhD дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D080900 - Жеміс, көкөніс шаруашылығы / Д. Ә. Смағұлова ; ғыл. кеңес.: Г. С. Кусаинова, M. А. Васич ; Қазақ ұлттық агр. ун-ті... – Алматы : [б. ж.], 2019. - 170 б. . – Библиогр.: 137-154 б. . – [т. ж.] (мұқ.) : 100 тг.
ÁOJ:
635.5-154
Sórmelіk múqam:
Д 2019/91
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Зерттеудің мақсаты: Қазақстанның оңтүстік-шығысында ашық танапта және қорғалған топырақта салаттың түрлері мен сорттарын зерттеу және өсіру технологияларын әзірлеу негізінде дақылдың конвейерлік өнімін алуды қамтамасыз ету
Kіlt sózder
өнімнің конвейерлік түсімі, салат дақылының аурулары, салат өнімдерін жинау және сақтау, салат дақылын конвейерлік өсіру технологиясы, салат дақылының сорттары
Qazaqstandуq
Электрондық диссертациялар
СМАҒҰЛОВА Д. Ә.
Өнімнің конвейерлік түсімін қамтамасыз ету мақсатында салат дақылын өсірудің сорттық технологиясының агробиологиялық негіздері [[Электрондық ресурстар]] : философия PhD дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация : 6D080900 - Жеміс, көкөніс шаруашылығы / Д. Ә. Смағұлова ; ғыл. кеңес.: Г. С. Кусаинова, M. А. Васич ; Қазақ ұлттық агр. ун-ті. – Алматы : [б. и.], 2019. – электронды мәлімет, 1 электрон. опт. диск (CD-ROM). ).
ÁOJ:
635.5-154
Sórmelіk múqam:
Э 2019/226
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Зерттеудің мақсаты: Қазақстанның оңтүстік-шығысында ашық танапта және қорғалған топырақта салаттың түрлері мен сорттарын зерттеу және өсіру технологияларын әзірлеу негізінде дақылдың конвейерлік өнімін алуды қамтамасыз ету
Kіlt sózder
салаттың шығу орталықтары, салат дақылының сорттары, салат дақылының ылғалға қатынасы, салат дақылын өсірудің сорттық технологиясы, көкөніс шаруашылығы
Qazaqstandуq
диcсертациялар
ОРАЗ ГҮЛЗАТ ТАЕРҚЫЗЫ
Өндіріске тиімді сапа жүйесін және сиыр еті классификациясын халықаралық стандарттар талаптарымен әзірлеу және енгізу [Мәтін] : философия д-ры (PhD) дәрежесін алу үшін дайын. дисс : 6D073200 - Стандарттау және сертификаттау / Г. Т. Ораз ; Қазақ ұлттық аграрлық зерттеу ун-ті ; ғылыми кенесшілер: А. Б. Оспанов, А. А. Семенова... – Алматы : [б. ж.], 2023. - 121 п., кесте;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Библиогр.: 91-100 п. . : 0 тг.
ÁOJ:
006.032:637.5'62
Sórmelіk múqam:
Д 2024/68
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Зерттеудің мақсаты экспортқа бағытталған өнім алу үшін сиыр етін өндіру және классификациялаудың тиімді сапа жүйесін әзірлеу және енгізу болып табылады
Kіlt sózder
ет өндірісі, сиыр етін өндіру, сиыр еті классификациясы, ет экспорты, ет сапасын жақсарту
Qazaqstandуq
диcсертациялар
АХМЕТ ЖАНАР ТАЛҒАТҚЫЗЫ
Өсу стимуляторларының құс етінің сапасы мен қауіпсіздігіне әсері [Мәтін] : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация: 6D073500 - Тағам қауіпсіздігі / Ж. Т. Ахмет ; Алматы технологиялық университеті ; отандық ғылыми кеңесші: Г. Н. Жаксылыкова ; шетелдік ғылыми кеңесші Рашида Сукор... – Алматы : [б. ж.], 2024. - 130 п., суретті, табл.;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Библиография: 96-104 . : 0 тг.
ÁOJ:
636.5.033
Sórmelіk múqam:
Д 2025/29
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Жұмыстың мақсаты - нарықтағы бройлер құс етіндегі аңықталған антибиотиктер мен гормондар қалдығын термиялық өңдеу арқылы қауіпсіздігін қамтамасыз ету
Kіlt sózder
құс еті, бройлер құс еті, құс етінің өндірісі, өсу стимуляторларын қолдануы
Qazaqstandуq
диcсертациялар
КОЙШЫБАЕВА АЙГЕРИМ ТОКЕНОВНА
Өсімдік қоспасын қолданып пісірілген шұжық өнімдерінің технологиясын әзірлеу [Мәтін] : философия докторы (PhD) дәрежесін алу үшін дайындалған диссертация: 8D07201 - Азық-түлік өнімдерінің технологиясы / А. Т. Койшыбаева ; Алматы технологиялық университеті ; ғылыми кеңесші Я. М. Узаков ; шетелдік ғылыми кеңесші М. Коржениовска... – Алматы : [б. ж.], 2025. - 196 п., суретті;+ 1 электрон. опт. диск (CD-ROM) . . – Пайдаланылған әдебиеттер тізімі: 123-129 п. . : 0 тг.
ÁOJ:
637.524.2
Sórmelіk múqam:
Д 2025/439
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Зерттеудің мақсаты - ет өңімдерінің ассортиментін кеңейту аясында биологиялық құндылығы жоғары алма сығындысы ұнтағымен байытылған күркетауық етінен пісірілген шұжық өнімдерінің технологиясын әзірлеу
Kіlt sózder
өсімдік қоспасы, пісірілген шұжықтар, көкөніс қоспалары, күркетауық етінің тағамдары, ет өнеркәсібі, құс шаруашылығы
Qazaqstandуq
СМАҒҰЛОВА ДИНА ӘЛИҚАЗЫҚЫЗЫ
ӨНІМНІҢ КОНВЕЙЕРЛІК ТҮСІМІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ МАҚСАТЫНДА САЛАТ ДАҚЫЛЫН ӨСІРУДІҢ СОРТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ АГРОБИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ (2019)
диcсертациялар
1/1 Bos
СМАҒҰЛОВА Д. Ә.
ӨНІМНІҢ КОНВЕЙЕРЛІК ТҮСІМІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ МАҚСАТЫНДА САЛАТ ДАҚЫЛЫН ӨСІРУДІҢ СОРТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ АГРОБИОЛОГИЯЛЫҚ НЕГІЗДЕРІ (2019)
Электрондық диссертациялар
1/1 Bos
ОРАЗ ГҮЛЗАТ ТАЕРҚЫЗЫ
ӨНДІРІСКЕ ТИІМДІ САПА ЖҮЙЕСІН ЖӘНЕ СИЫР ЕТІ КЛАССИФИКАЦИЯСЫН ХАЛЫҚАРАЛЫҚ СТАНДАРТТАР ТАЛАПТАРЫМЕН ӘЗІРЛЕУ ЖӘНЕ ЕНГІЗУ (2023)
диcсертациялар
1/1 Bos
АХМЕТ ЖАНАР ТАЛҒАТҚЫЗЫ
ӨСУ СТИМУЛЯТОРЛАРЫНЫҢ ҚҰС ЕТІНІҢ САПАСЫ МЕН ҚАУІПСІЗДІГІНЕ ӘСЕРІ (2024)
диcсертациялар
1/1 Bos
КОЙШЫБАЕВА АЙГЕРИМ ТОКЕНОВНА
ӨСІМДІК ҚОСПАСЫН ҚОЛДАНЫП ПІСІРІЛГЕН ШҰЖЫҚ ӨНІМДЕРІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ (2025)
диcсертациялар
1/1 Bos