QR UAK-nyń qyzmetterіn paıdalaný úshіn
tіrkelýQurmettі paıdalanýshy!
Avtorızatsııadan keıіn jeke kabınetіńіzde elektrondyq poshtańyzdyń durys toltyrylǵanyn tekserіńіz.
Ұ басталады
Janr:Ауыл шаруашылығы (farming)
Katalog:Maqalalar
Nátejeler:
1-5 ız 5
мерзімді басылым(газеттер)
РАЙЫМБЕКОВА, Л. Т.
Райымбекова, Л. Т., Ұлттық сүт қышқылды өнімдерінен бөлініп алынған лактозаны ашытатын ашытқылардың көрсеткіштері / Райымбекова, Л. Т. Кузнецова, Т. В. // Қазақстан Республикасы Ұлттық Ғылым Академиясының Хабарлары: биология және медицина сериясы = Известия Национальной Академии Наук Республики Казахстан: серия биологическая и медицинская. - 2013. - № 2 (296). - 72-74 б.. - Библиогр.: с. ISSN 2224-5308.
ÁOJ:
63(574)
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада ұлттық сүт қышқылды өнімдерінен лактозаны ашытатын ашытқылардың антагонистік қасиеттері мен антибиотиктерге тұрақтылығы зерттелді.
Kіlt sózder
сүт қышқылы бактериялар, ашытқы, сүт, шұбат, қымыз
0/0 Bos
мерзімді басылым(газеттер)
ҚОЙГЕЛДИЕВ МӘМБЕТ
Қойгелдиев, М. Ұлы дала және атакәсіп - егіз ұғым [Мәтін] : Қазақ қоғамы мал өсірудің жаңа концепциясына мұқтаж / М. Қойгелдиев // Жас Алаш. - 2020. - 10 желтоқсан. ISSN
ÁOJ:
636/639(574)
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Бірі жас ұрпаққа сұранысқа лайық білім беру және екіншісі – аграрлық мәселенің тура шешімін табу және қазақ қоғамы мал өсірудің жаңа концепциясына мұқтаж екені туралы берілген
Kіlt sózder
мал өсіру, аграрлық мәселелер шешімі, қазақ қоғамы, білім беру мәселесі, атакәсіп, ауыл шаруашылығы, мал шаруашылығы
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
МАХМЕТӘЛІ Н.
Махметәлі, Н. Ұрық сапасының нәтижесіне қарап, аталық қошқарларды бағалау [Мәтін] / Н. Махметәлі, Б. Бодай , Р. Қадыкен , Е. Байжәмі // Ізденіс. Гуманитарлық ғылымдар сериясы. Жаратылыстану және техника ғылымдарының сериясы. - 2022. - № 2. - 201-208 б. - Библиогр.: 208 б. ISSN 1560-1722.
ÁOJ:
636.3
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Аталық қошқарларды бағалау, қойды қолдан ұрықтандыру нәтижелері туралы
Kіlt sózder
дегерес қой тұқымы, қойды қолдан ұрықтандыру, шәует, эякулят, төл, генотип
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
ЖАКУПБЕКОВА Ш. К.
Жакупбекова, Ш. К. Ұлттық сүт өнімі - құрт [Мәтін] / Ш. К. Жакупбекова, Ж. Молдабаева , Ш. Т. Кырыкбаева // Шәкәрім университетінің хабаршысы . - 2021. - № 4 (4). - 48-50 б. - Библиогр.: 50 б. ISSN 2788-7995.
ÁOJ:
636
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада сүт қышқылды өнімдердің диеталық және емдік қасиеттері адам ағзасына микроағзалармен және биохимиялық процесс нәтижесінде пайда болып, заттармен пайдалы әсер етуімен түсіндіріледі
Kіlt sózder
сүт өнімдері, сүт қышқылды өнім, құрт, ірімшік, функционалды тамақтану, ферменттер
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
ЖАРЫЛҚАСЫНОВА Ж. Ә.
Жарылқасынова , Ж. Ә. Ұзақ мерзімде сақтауға негізделген пектин қосылған галеталар технологиясын әзірлеу [Мәтін] / Ж. Ә. Жарылқасынова , Г. К. Искакова , М. П. Байысбаева [т.б] // Шәкәрім университетінің хабаршысы. Техника ғылымдар. - 2024. - № 1 (13). - 124-130 б. - Библиогр.: 129-130 б. ISSN 2788-7995.
ÁOJ:
664
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада бірінші сортты бидай ұнынан қамыр илеу барысында пектин концентратын қолдану галеталардың органолептикалық, физика-химиялық қасиеттерінің, пектин концентраты қосылмаған сынамаға қарағанда әлдеқайда жоғарылататынын көрсетті
Kіlt sózder
пектин концентраты, галеталар , сапа , қауіпсіздік, технологиялық схема, кондитерлік өнеркәсіп, тамақ өнімдері
Qazaqstandуq
0/0 Bos
РАЙЫМБЕКОВА, Л. Т.
ҰЛТТЫҚ СҮТ ҚЫШҚЫЛДЫ ӨНІМДЕРІНЕН БӨЛІНІП АЛЫНҒАН ЛАКТОЗАНЫ АШЫТАТЫН АШЫТҚЫЛАРДЫҢ КӨРСЕТКІШТЕРІ
мерзімді басылым(газеттер)
0/0 Bos
мерзімді басылым(газеттер)
0/0 Bos
МАХМЕТӘЛІ Н.
ҰРЫҚ САПАСЫНЫҢ НӘТИЖЕСІНЕ ҚАРАП, АТАЛЫҚ ҚОШҚАРЛАРДЫ БАҒАЛАУ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos
ЖАРЫЛҚАСЫНОВА Ж. Ә.
ҰЗАҚ МЕРЗІМДЕ САҚТАУҒА НЕГІЗДЕЛГЕН ПЕКТИН ҚОСЫЛҒАН ГАЛЕТАЛАР ТЕХНОЛОГИЯСЫН ӘЗІРЛЕУ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos