QR UAK-nyń qyzmetterіn paıdalaný úshіn
tіrkelýQurmettі paıdalanýshy!
Avtorızatsııadan keıіn jeke kabınetіńіzde elektrondyq poshtańyzdyń durys toltyrylǵanyn tekserіńіz.
Ү басталады
Janr:Ауыл шаруашылығы (farming)
Katalog:Maqalalar
Nátejeler:
1-4 ız 4
мерзімді басылым(Журналы)
ТУСУПОВ Б.
Тусупов, Б. Үйрек етінен консерві өнімдерін әзірлеу [Мәтін] / Б. Тусупов, Г. Н. Жаксылыкова , А. Т. Кожабергенова // М.Х. Дулати атындағы ТарМУ хабаршысы "Табиғатты пайдалану және антропосфера мәселелері". - 2020. - № 2. - 25-28 б. - Библиогр.: 27 б. ISSN 2307-1079.
ÁOJ:
664
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада үйрек етінен консерві жасалу технологиясы зерттелген
Kіlt sózder
консерві өндірісі, құс шаруашылығы, құс еттері, консервілеу технологиясы, үйрек ет өнімдері, конвервілердің сапалық көрсеткіші
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
БАЙБЕКОВ Е.
Байбеков, Е. Үй жануарында мінез-құлықтың типологиялық құрылымы және дағдының қалыптасуы [Мәтін] / Е. Байбеков, Г. А. Бекбулатова , З. Бакеш // Ғылым және білім. - 2021. - № 4 (65). - 96-103 б. - Библиогр.: 102-103 б. ISSN 2305-9397.
ÁOJ:
636.01
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада қойлардың мінез-құлықтың типологиялық құрылымы және дағдының қалыптасуы зерттелінді
Kіlt sózder
қойлар, мінез-құлық, типологиялық құрылымы, дағдының қалыптасуы, хронометраждық өлшеулер, жайылым
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
ИНИРБАЕВ А. Қ.
Инирбаев , А. Қ. Үй және жабайы қоян етін салыстырмалы түрде ветеринариялық санитариялық сараптау [Мәтін] / А. Қ. Инирбаев Мәжен И. Б. // Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университетінің хабаршысы. - 2016. - № 1 (73). - 26-29 б. - Библиогр.: 29 б. ISSN 1607-2774.
ÁOJ:
636.9
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада еліміздегі үй және жабайы қоян етінің өндірілуі бойынша мониторинг жүргізу, сезімдік, физико-химиялық зерттеулер жүргізу, тағамдық құндылығын анықтау, ветеринариялық санитариялық бағасы көрсетілген
Kіlt sózder
үй жануарлары , ветаринария , үй қояны, санитариялық сараптау , қоян еті
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
БЕГЕНОВА А. Б.
Бегенова , А. Б. Үй жағдайында дайындалған сары майдың сапасын технологиялық тұрғыдан бағалау [Мәтін] / А. Б. Бегенова , Ф. Б. Еркабаева // Семей қаласының Шәкәрім атындағы мемлекеттік университетінің хабаршысы. - 2016. - № 1 (73). - 21-25 б. - Библиогр.: 25 б. ISSN 1607-2774.
ÁOJ:
637
Taqyrypty aıdarlar
Ańdatpa
Мақалада үй жағдайында дайындалған сары майды өндіру технологиясы және оның құрамын зерттеу нәтижелері көрсетілген
Kіlt sózder
сүт , сары май, қарын, энергетикалық құндылығы, сүт өнімдері
Qazaqstandуq
0/0 Bos
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos
БАЙБЕКОВ Е.
ҮЙ ЖАНУАРЫНДА МІНЕЗ-ҚҰЛЫҚТЫҢ ТИПОЛОГИЯЛЫҚ ҚҰРЫЛЫМЫ ЖӘНЕ ДАҒДЫНЫҢ ҚАЛЫПТАСУЫ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos
ИНИРБАЕВ А. Қ.
ҮЙ ЖӘНЕ ЖАБАЙЫ ҚОЯН ЕТІН САЛЫСТЫРМАЛЫ ТҮРДЕ ВЕТЕРИНАРИЯЛЫҚ САНИТАРИЯЛЫҚ САРАПТАУ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos
БЕГЕНОВА А. Б.
ҮЙ ЖАҒДАЙЫНДА ДАЙЫНДАЛҒАН САРЫ МАЙДЫҢ САПАСЫН ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ТҰРҒЫДАН БАҒАЛАУ
мерзімді басылым(Журналы)
0/0 Bos