Н басталады
Janr:Қолданбалы ғылымдар. Жалпы сұрақтар. Техника (technics_IT)
Basylym tіlі:Qazaq
Katalog:Kіtaptar
Nátejeler:
1-10 ız 18
кітап
КЕНЖЕАХМЕТҰЛЫ СЕЙІТ
Қазақтың дарқан дастарханы = Национальная кухня казахов = National kitchen of Kazakhs [Мәтін] / С. Кенжеахметұлы ... – Алматы : Алматыкiтап, 2005. - 240 б., сурет., фото.; - Мәтін қазақ және орыс тілд. . . – 5000 дана – 9965-24-559-2 (мұқ.) : 4200 тг.
ÁOJ:
641.568(574)
Sórmelіk múqam:
У 2006/713
Taqyrypty aıdarlar
- Қазақтың ұлттық тағамдары
Ańdatpa
Қазақтың ежелгі ұлттық асы мен тағамдарын әзірлеудің әдіс-тәсілдері, ол туралы әдет-ғұрыптары, ырым, тыйымдары мен түсініктері, сөздіктерінің де қамтылуы кітап құндылығын арттыра түскен
Kіlt sózder
ұлттық тағамдар, қазақ дастарханы, қазақтың салт-дәстүрлері, kitchen of Kazakhs, қазақ мақал-мәтелдері, казахская культура, казахский дастархан, кухня казахов, казахская кухня
Qazaqstandуq
12/8 Bos
кітап
Қазақтың ұлттық тағамдары = Национальная кухня казахов = The natіonal cookіng of kazakhs [Мәтін] / ; құраст.-авт. Х. Тілемісов ; суретші Б. Жапаров... – Алматы : Қайнар, 1995. - 174 б., [15] п. сурет; - Мәтін қазақ, орыс, ағылш. тілд. . . – 25000 дана – 5-620-00580-3 (мұқ.) : 600 тг.
ÁOJ:
641.56(=512.122)
Sórmelіk múqam:
Л 2005/749
Taqyrypty aıdarlar
- Қазақтың ұлттық тағамдары
Ańdatpa
Қазақтың дәстүрлі және ұлттық тағамдарының технологиясы мен рецептері ұсынылған
Kіlt sózder
ұлттық тағамдар, қазақтың ұлттық тағамдары, қазақ ұлттық тағамдары, cooking of kazakhs, национальная кухня казахов, ас мәзірі, рецепты блюд национальной кухни
Qazaqstandуq
кітап
КҮЗЕМБАЕВ ҚАНАШ
Нан зауыттары мен наубайханалардың технологиялық жабдықтары [Мәтін] : оқулық / Қ. Күзембаев М. Еркебаев Ш. Тілегенов ; ҚР Денсаулық сақтау, білім және спорт министрлігі... – Алматы : Ы. Алтынсарин атындағы Қазақтың білім академиясының Республикалық баспа кабиенті, 1999. - 217 б., сызба; . – Библиогр.: 215 б. . – 500 дана – 5-8380-1771-6 (мұқ.) : 258 тг.
ÁOJ:
664.61(075.8)
Sórmelіk múqam:
Л 2005/2681
Taqyrypty aıdarlar
- Нан пісіру өнеркәсібі. Өнеркәсіп түрлері және олардың жабдықтары
Ańdatpa
Оқулықта нан зауыттары мен наубайханаларда пайдаланылатын технологиялық жабдықтардың жұмыс істеу тәртібі қарастырылған
Kіlt sózder
нан зауыты, наубайханалар, нан пісіру өнеркәсібі, тамақ өнеркәсібі, қамыр дайындау, өнеркәсіп ісі
Qazaqstandуq
кітап
КҮЗЕМБАЕВ Қ.
Нан ашытқыларын өндіру [Мәтін] : [оқулық] / Қ. Күзембаев Р. Тарақбаева Г. Күзембаева ; ҚР-ның Білім және ғылым мин-гі... – Павлодар : Арман-ПВ, 2007. - 224 б., сурет.;– (Кәсіптік білім. . – Библиогр.: 222 б. . – 100 дана – 9965-861-55-2 : 1000 тг.
ÁOJ:
[663.12:664.6](075.32)
Sórmelіk múqam:
Л 2008/4028
Taqyrypty aıdarlar
- Микробиологиялық өнеркәсіптер. Ашытқылар
- Нан пісіру өнеркәсібі
Ańdatpa
Оқулықта нан ашытқыларын өндіру тәсілдері, ашыту технологиялары және оларға қажетті жабдықтар берілген
Kіlt sózder
ашытқы өндірісі, нан ашытқылары, нан ашытқылары өндірісі, кәсіптік білім, ашытқылар, ашытқы, ашытқы өндіру, микробиологиялық өнеркәсіп
Qazaqstandуq
кітап
ЖЫЛЫСБАЕВА, РОЗА ҚҰТТЫБАЙҚЫЗЫ
Наубайхана, макарон және кондитер өндірісі технологиясы мен жабдықтары : оқу құралы : тест жинағы / Жылысбаева, Роза Құттыбайқызы Орынбаева, Жанар Рымбекқызы ... – Астана : Фолиант, 2010. - 203, [2] б.– (Кәсіптік білім. . – Библиогр. : 203-204 б. . – 1000 дана – 978-601-292-037-6 (мұқ.) : 898 тг.
ÁOJ:
664.6(075.32)
Sórmelіk múqam:
Л 2012/35222
Taqyrypty aıdarlar
- Наубайхана өндірісі
Ańdatpa
Жинақта наубайхана, макарон және кондитер өндірісінің технологиясы, нан зауыттары және шағын наубайханаларда пайданалатын технологиялық жабдықтардың жұмыс істеу тәртібі бойынша сұрақтар мен жауаптар қамтылған
Kіlt sózder
наубайхана, кондитер өндірісі, макарон өндірісі, наубайхана өндірісінің технологиясы, кондитер өндірісі жабдықтары
кітап
КЕНЖЕАХМЕТҰЛЫ, СЕЙІТ
Қазақтың дарқан дастарқаны / Кенжеахметұлы, Сейіт ... – Алматы : Алматыкітап, 2010. - 237, [1] б., суретті альбом;– (Менің Қазақстаным. - Мәтіні қазақ, орыс және ағылшын тілдерінде . . – 3 000 дана – 978-601-01-0375-7 (мұқ.) : 4 000 тг.
ÁOJ:
641.568(=512.122)
Sórmelіk múqam:
У 2011/5614
Taqyrypty aıdarlar
- Қазақ халқының ұлттық тағамдары
Ańdatpa
Суретті альбомда қазақтың ежелгі ұлттық асы мен тағамдарын әзірлеудің әдіс-тәсілдері, әдет-ғұрыптары, ырым, тыйымдары мен түсініктері баяндалады
Kіlt sózder
қазақтың ұлттық тағамдары, ұлттық тағамдар, тағам түрлері, ұлттық тағамдар әзірлеу, национальные блюда казахской кухни, национальные блюда Казахстана, казахские национальные блюда, салт дәтүр, ырымдар, қазақ өлшемдері
кітап
ЖЕРЕМБАЕВА НӘЙЛА
Нан өндірісі технологиясы [Мәтін] : [оқулық] / Н. Жерембаева Б. Отыншиев ; ҚР Білім және мәдениет мин-гі... – Алматы : Респ. баспа кабинеті, 1997. - 143 б. . – Библиогр.: 139 б. . – 500 дана – 5-8380-1652-3 : 40 тг.
ÁOJ:
664.6(075.8)
Sórmelіk múqam:
Л 2009/20160
Taqyrypty aıdarlar
- Нан пісіру өнеркәсібі
Ańdatpa
Оқулықта нан өндірісінің технологиясы, піскен нанды сақтау тәсілдері қарастырылған
Kіlt sózder
нан өндірісі, нан пісіру процесі, нан пісіру технологиясы, қара ұннан қамыр илеу, нанды сақтау, нан аурулары, нан витаминдері
Qazaqstandуq
кітап
ЛИНДСЕЙ С. М.
Наноғылымға кіріспе [Text] : оқулық / С. М. Линдсей ; [ауд. Ш.Н. Назарқұлова], [ҚР білім және ғылым министрлігі] .- Алматы : [б. ж.] , 2014.– 485 дана . – 978-601-7427-52-8, 978-601-7427-29-0 (2-бөлім)(мұқ.) 2-бөлім .– 335, [4] б., сурет. . (2-бөлім)(мұқ.) : 40 тг.
ÁOJ:
620.3(075.8)
Sórmelіk múqam:
Л 2015/242
Taqyrypty aıdarlar
- Нанотехнология
Ańdatpa
Кванттық механика, статистикалық механика және химиялық кинетика жайында мәліметтер келтіріп, наноқұрылымдарды жасау мен өздігінен құрастырылу туралы кең ақпарат қамтылған
Kіlt sózder
наноқұрылымдар, наноғылым негіздері
Qazaqstandуq
кітап
ШӘРІПБАЙ АЛТЫНБЕК
Нейрондық желілер [Мәтін] / А. Ә. Шәріпбай ; ҚР Білім және ғылым министрлігі ; Л. Н. Гумилев атын. Еуразия ун-ті... – Нұр-Сұлтан : [б. ж.], 2021. - 395, [4] б. . . – 300 дана – ISBN 978-301-326-222-2 (мұқ.) : 0 тг.
ÁOJ:
004.4(075.8)
Sórmelіk múqam:
Л 2022/5546
Taqyrypty aıdarlar
- Бағдарламалық құралдар
Ańdatpa
Оқулықта жасанды нейрондық желілердің анықтамалары, типтері, олардың құрылымдары, жұмыс істеу принциптері және қасиеттері қарастырылған
Kіlt sózder
нейрондық желілер, табиғи нейрондар, белсендіру функциясы, Больцман әдісі
Qazaqstandуq
кітап
Жоғары мектепті жетілдіру барысында болашақ заңгерлерді кәсіптік даярлауды ғылыми-әдістемелік қамтамасыз ету = Научно-методическое обеспечение профессиональной подготовки будущих юристов в контексте модернизации высшей школы [Мәтін] : халықаралық ғылыми-әдістемелік конференция : 26 қаңтар 2015 ж. / ; Туран ун-ті ; Әл-Фараби атын. Қазақ ұлттық ун-ті ; [жауап. ред. Р. Е. Джансараева]... – Алматы : [б. ж.], 2015. - 148 б. - мәтіні қазақ, орыс және ағылш. тілд. . – Библиогр. мақала соңында . – 100 дана – 978-601-04-1500-3 : 20 тг.
ÁOJ:
[347.96:378.016]:005.745(574)
Sórmelіk múqam:
Л 2017/7346
Taqyrypty aıdarlar
- Болашақ заңгерлерді кәсіптік даярлау
Ańdatpa
Қылмыстылыққа қарсы тұру мәселелерін зерттеуге арналған халықаралық конференция материалдары берілген
Kіlt sózder
конференция материалдары, кәсіптік даярлау, conference proceedings, подготовка будущих юристов, правовое образование, электронды оқыту, метод кейс
Qazaqstandуq
кітап
12/8 Bos
ҚАЗАҚТЫҢ ҰЛТТЫҚ ТАҒАМДАРЫ (1995)
кітап
6/5 Bos
КҮЗЕМБАЕВ ҚАНАШ
НАН ЗАУЫТТАРЫ МЕН НАУБАЙХАНАЛАРДЫҢ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ЖАБДЫҚТАРЫ (1999)
кітап
5/5 Bos
кітап
5/5 Bos
ЖЫЛЫСБАЕВА, РОЗА ҚҰТТЫБАЙҚЫЗЫ
НАУБАЙХАНА, МАКАРОН ЖӘНЕ КОНДИТЕР ӨНДІРІСІ ТЕХНОЛОГИЯСЫ МЕН ЖАБДЫҚТАРЫ (2010)
кітап
2/2 Bos
КЕНЖЕАХМЕТҰЛЫ, СЕЙІТ
ҚАЗАҚТЫҢ ДАРҚАН ДАСТАРҚАНЫ (2010)
кітап
4/4 Bos
кітап
2/2 Bos
кітап
1/1 Bos
кітап
1/1 Bos
ЖОҒАРЫ МЕКТЕПТІ ЖЕТІЛДІРУ БАРЫСЫНДА БОЛАШАҚ ЗАҢГЕРЛЕРДІ КӘСІПТІК ДАЯРЛАУДЫ ҒЫЛЫМИ-ӘДІСТЕМЕЛІК ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ (2015)
кітап
5/5 Bos